понеділок, 19 березня 2007 15:02

Чоловік Віталіни Ющенко ревнує її до Цквітінідзе

Автор: фото: Андрій ШМАТОВ
  Олександра Кужель (ліворуч) прийшла на показ колекції Автанділа Цквітінідзе з подругою Світланою Ноябрьовою
Олександра Кужель (ліворуч) прийшла на показ колекції Автанділа Цквітінідзе з подругою Світланою Ноябрьовою

Грузинський модельєр Автанділ Цквітінідзе, 33 роки, у київському "Альта-Центрі" представив нову колекцію "весна–літо". Він шиє одяг для доньки президента Віктора Ющенка Віталіни, 25 років.

Дизайнер сидить у першому ряду поруч із Віталіною Ющенко. Вона постійно щось шепоче Автанділові на вухо. Той сміється. Перед фінальним дефіле грузин біжить за лаштунки, щоб вийти на подіум із моделями.

Після показу бере сіру сумку й пробирається до виходу.

— Спешу на самолет, — каже "ГПУ". — Прилетел на один день, но с Виталиной успел поговорить. Она предложила мне открыть в Киеве фирменный бутик.

Каже, одягає співачку Руслану Лижичко:

— І якихось ваших депутаток, не пам"ятаю імен.

Із Віталіною Автанділ познайомився чотири роки тому.

— Вона зайшла за лаштунки приміряти зелену кофтинку. Дівчина сподобалася мені. Запропонував їй попити кави. Не знав, що вона — донька Ющенка. Віталіна сказала, що заміжня, але я не повірив. Вона молода, обручки не мала. Попросила пошити їй щось "не таке, як у всіх, однак нешокуюче", — розказує дизайнер.

У вільний час Автанділ гуляє із Віталіною Києвом. Її чоловік Олексій Хахльов ревнує.

— Коли знімав із неї мірки, він стояв поруч і стежив, — сміється Цквітінідзе. — Ніяк не міг второпати, навіщо міряти, коли можна просто запитати розмір.

Колишня народна депутатка Олександра Кужель, 53 роки, сидить із дружиною телеведучого Іллі Ноябрьова Світланою в кафетерії "Альта-Центру". На Кужель старовинні австрійські сережки — корал у золоті. У Ноябрьової на шиї  величезний сріблястий метелик-кольє. Довгі вуса комахи прикрашені двома перлинами.

— Девочка, принеси нам воды, — просить Кужель офіціантку. — "Бонакву", газированную.

Моя знакомая шила у него брюки за 500 доларов

Я повернулася з роботи, сиділа в кріслі, клацала пультом — шукала новини, — розповідає Кужель. — Аж раптом дзвонить скульптор Олег Пінчук: " Цквітінідзе в Києві, я можу дістати квиток". Я попросила два. Потім набрала Ноябрьову, сказала, щоб збиралася. Заїхала за нею на авто, а вона ще не вдягнена.

За столик підсідає дівчина в тигровій кофті з декольте.

— Анечка, у тебя нет билета на Залевского? — запитує Кужель.

Та заперечливо хитає головою.

— На торішньому Тижні моди я видивилася в Автанділа дві сукні для невістки, — веде далі Кужель. — Щойно показ закінчився — я за лаштунки. Переживала, щоб хтось інший не купив. За мною побігло кілька жінок. Автанділ, як побачив їх, розкричався: "Женщины! Куда вы?! На вас мои вещи не налезут!".

Каже, сукню невістці не купила, бо задорога:

— Я не жадібна. Але свою подругу з Донецька не розумію. Вона купила брюки за тисячу доларів.

Цього разу Кужель також ходила за лаштунки.

— Автанділ запропонував купити спідниці. Гарні, але короткі, — зазначає вона.

Допиває мінералку і розглядає себе у великому дзеркалі, що висить напроти:

— Зараз у мене 46-й розмір. Тому нахабно одягла костюмчик від Бабенко. Коли вже розрахувалася і вийшла, почула, як дизайнерка вигукнула: "И што, на ней сошлась юбка?!".

Я повернулася і гордо сказала: "Да, Бабенко, сошлась".

Кужель переможно дивиться поверх окулярів:

— Я часто купую речі з подіуму. Але ніколи не плачу більш як 500 доларів. Одягну раз-два, а тоді передаровую подрузі, сусідці або свасі.

До кафетерію заходять донька Леоніда Кучми Олена Франчук із телеведучою Катериною Осадчою. Франчук — у коричневій кофті з опушкою. У Осадчої на голові прозорий циліндр, схожий на поліетиленовий пакет.

— Хочу купить костюм для выхода на церемонию "Людина року", — пояснює донька Кучми.

Поряд із гардеробом біля дзеркала крутяться Ноябрьова, Кужель і співачка Каріна Плай, 35 років.

— А вы шили что-то у Автандила?— розпитує Плай жінок. Ноябрьова каже, що ні.

— У моей внучки есть его курточка, — озивається Кужель.

— Одна моя знакомая шила у него брюки за 500 доларов, — розповідає Плай. — На примірку літала до Грузії. Він сказав їй: "Мусиш схуднути на 5 кілограмів. Даю тобі тиждень". Бідолаха сиділа на самій воді та фруктах.

Зараз ви читаєте новину «Чоловік Віталіни Ющенко ревнує її до Цквітінідзе». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі