четвер, 19 липня 2007 15:56

Чоловік виносить з дому речі

 

"Невимовно боляче від людських осудів і заздрощів, — пише пані Марія з Тернопільщини. — Наприклад, у Великий піст принесла в церкву печиво за померлих. Стара жінка штовхає іншу й говорить на мою адресу: "Вже знов принесла якісь чари". Про мене кажуть, що я займаюся магією. Одні говорять, що білою, інші — чорною. А я виросла у християнській родині. Ходжу до церкви, співаю у церковному хорі й нібито забуваю образи. Порадилася зі священиком, і він сказав: "Хай буде так, як є. Бог бачить, що ви невинні, змиріться з тим".

А ще в мене і в моїх дітей не затримуються гроші — ніби хтось їх забирає, із кредитів не вилазимо. Дочка розлучена, ми виховуємо трьох онуків. Зараз вона живе з алкоголіком. Каже, що він добрий. А люди кажуть, що б"є її, вночі виганяє з хати, а вона все криє".

Шановна пані Маріє, священик сказав, як треба ставитися до життя і людей. Не слід звертати уваги на плітки про вашу причетність до занять магією. Але вам потрібно знайти людину, яка зніме порчі з вас і з вашої хати. Їхні структури утримують негативну енергію від ваших власних емоцій та думок і тих, що лунають на вашу адресу. Усе виглядає як велика чорна снігова куля, яка чіпляє на себе нові й нові негативні енергії і сама ж викликає їх.

Усі храми будувалися на особливих енергетичних місцях, тому під час служби, особливо коли ви співаєте у хорі, сильні позитивні вібрації частково очищують вашу біоенергоінформаційну систему. Але тільки частково й лише на певний час.

Як не п"є, то старається, все робить. А як вип"є — стає агресивним


У багатьох листах читачі розповідають про проблеми з алкоголем.

"Моєму чоловікові 47 років. Він дуже п"є, — пише пані Оксана з Сумщини. — Змолоду він випивав. А в останні десять років не приходить додому по декілька днів, виносить речі. У ньому живе ніби дві людини. Як не п"є, то старається, все робить. Як вип"є — стає  агресивним. Хоча на роботі його цінують. Я намагалася лікувати: два рази кодували, лежав у лікарні по виведенню із запою, але результатів немає".

Ви, шановна пані Оксано, бачили за кого виходили заміж. Це був ваш вибір. Ваш чоловік — хвора людина. Його організм залежний від алкоголю. А ще він відпрацьовує за гріхи своїх предків.

Часто алкоголізм з"являється внаслідок програмної порчі. Її знімають, і людина втрачає залежність від спиртного. Однак таке буває рідко, лише тоді, коли організм іще не встиг звикнути до алкоголю. Але, з іншого боку, якщо не зняти порчу, то позбутися залежності від спиртного просто неможливо. Тому насамперед потрібно, щоб людина сама захотіла вилікуватися, адже багато хто вважає, що вони — не алкоголіки. По-друге, необхідно обов"язково відкоригувати біоенергоінформаційну систему. Тоді виникнуть енергетичні умови для лікування.

Треба зрозуміти, що пов"язані з алкоголізмом проблеми не бувають випадковими. Над ними треба працювати. Бо не виключено, що, якщо ви не візьмете це на себе, програма ляже на плечі ваших дітей або онуків.

Зараз ви читаєте новину «Чоловік виносить з дому речі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі