середа, 10 січня 2018 05:21

Чоловік відрубав дружині руки

Автор: www.vk.com
  Маргарита Грачова обнімає свого чоловіка Дмитра. У шлюбі прожили сім років. Мають двох дітей
Маргарита Грачова обнімає свого чоловіка Дмитра. У шлюбі прожили сім років. Мають двох дітей

— Сказала мужу, что подаю на развод. На следующий день он позвонил и предложил отвезти на работу. Повез меня в лес. Достал топор. Требовал назвать имя любовника, — розповідає 25-річна Маргарита Грачова з підмосковного Серпухова. Минулого місяця подала на розлучення. Чоловік вивіз її у ліс і відрубав кисті обох рук.

У шлюбі з 26-річним Дмитром Грачовим Маргарита прожила сім років. Разом виховували синів 4-річного Марка й Олександра, 3 роки.

— Останні півроку чоловік часто ревнував — влаштовував скандали і підіймав на мене руку, — каже Маргарита. — Почала задумуватися про розлучення. Та все не наважувалася, було шкода дітей. Місяць тому познайомилася з іншим чоловіком. Він розлучений, сам виховує доньку. Якось запросив мене з дітьми в кіно. Після побачення сказав, має щодо мене серйозні наміри. Наступного дня повідомила чоловікові, що подаю на розлучення. Попросила, аби він з'їхав з квартири — вона дісталася мені у спадок від батьків. Діма нормально це сприйняв. Зібрав свої речі й без зайвих розмов виїхав. Та наступного дня вирішив з'ясувати стосунки. Вимагав, аби назвала справжню причину розлучення. Відрубував мені палець за пальцем. А потім відрубав обидві руки. Сказав: "Заяву на розлучення тепер ти подати не зможеш".

Дмитро знущався над дружиною 2 години. Після цього сам відвіз її у лікарню.

— Врачи сумели пришить Маргарите левую руку — операция продолжалась девять часов, — каже матір жінки Інна Шейкіна, 46 років. — Правую спасти не смогли. Вместо нее решили поставить протез. Деньги на него собирают все неравнодушные люди.

Дмитро має фах сімейного психолога, Маргарита працювала журналістом.

— Діма ріс без батька. З дитячих років був жорстокий. Часто знущався над однолітками і встрявав у бійки, — говорить Шейкіна. — Коли Маргарита сказала, що збирається з ним розписатися, були проти. Відчували, що нічим добрим це не закінчиться. Та вона настояла на своєму. Сказала, Дмитро — чоловік її мрії.

Маргарита перебуває в лікарні. Дмитра арештували. Йому загрожує до семи років позбавлення волі.

Зараз ви читаєте новину «Чоловік відрубав дружині руки». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі