четвер, 18 грудня 2008 19:38

Чоловік став нервовий від горілки

Автор: малюнок: Володимир КАЗАНЕВСЬКИЙ
 

"Пишу листа за свою племінницю Марію. Їй уже 30 років, але ніяк не може знайти нареченого, — пише Анна із Закарпаття. — У Марії були хлопці, але жоден не подобався. Постійно через якесь непорозуміння до весілля не доходить".

Екстрасенс Української академії цілительства Людмила Захарченко, 51 рік, каже: порчі на Марії немає.

— У цьому роду є великі гріхи по лінії жіночій. Які саме — мені не відкривається. Можливо, мама чи бабуся робили аборти або поробляли комусь, причаровували чоловіків. У Марії повністю закритий нижній родовий центр — так звана жіноча чакра. Вона має давати частину енергії людині, а Марія лише відчуває дискомфорт, не може визначити, який чоловік їй підходить. Це чорне ядро треба зруйнувати, почати з матері. Нехай жінка згадає свої гріхи й попросить пробачення у Бога.


"У мене шість років тому померла мама, я залишилася з чоловіком та двома доньками  в батьківській хаті, — пише Любов Василівна з Житомирщини. — Як були живі батьки, в їхньому будинку водилися хвороби, не йшло хазяйство. А коли 22 роки тому я вийшла заміж, то мій чоловік пив і гуляв. Років 5–6 тому їздила до бабки, й вона його вилікувала від цієї недуги. А рік тому у фірточці біля воріт я знайшла купи солі. Це зробила сусідка. Я стала з нею сваритися, а вона сказала, що закляне мені дочок. Тепер одній 21 рік, другій 19. У них повно друзів, але коханих не мають. Раніше ця сусідка кляла в іншої сусідки сина. Через два тижні його збив автобус. Хлопцеві було 16 років".

Цілителька Захарченко бачить на родині Любові Василівни вплив магії:

— Сусідка наклала стіну на цю родину, через яку до неї не проходить божественне світло. Сусідки не бійтеся. Можете жартома теж їй солі понасипати, нехай думає, що й ви їй поробили. Та сіль нічого не означає. Хоча сусідка ваша страшна людина, але вам треба бути сильнішими, тоді магія відійде сама. Замовте в церкві сорокоуст за здравіє своєї сім"ї. Замовте і для своєї сусідки. Попросіть у молитвах і їй здоров"я.

Сусідка кляла в іншої сусідки сина. Через два тижні його збив автобус

"Останнім часом погіршилися стосунки із сином, — пише Надія з Тернополя. — Часто сваримося. Увесь свій час Сергій проводить із друзями, п"є, гуляє. Забуває про роботу, дім і про свою дівчину. Боюся, що скоро син може спитися. З роботи звільнили за прогули. Пішов на іншу, але через гулянки може проспати вдома увесь день. Йому лише 23 роки. Каже, що хоче нагулятися".

— Через пияцтво Сергій сам спалює всю свою силу й захист, — біоенергетик тримає в руках фотокартку хлопця. — А нервовий він став від горілки. Що можна порадити людині, яка не хоче бути здоровою? Нехай візьме себе в руки. Якщо мама за нього хвилюється, то хай розмовляє з ним як із дорослим, а не сюсюкається. Але якщо йому подобається те, що він робить, то це його шлях. Спиваються вразливі люди, тонкі натури, які не відчувають гармонії душі й тіла. Їх не влаштовує цей жорстокий світ. Згодом Сергієві стане погано, він усвідомить помилку.

Зараз ви читаєте новину «Чоловік став нервовий від горілки». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі