понеділок, 09 червня 2008 16:29

Чоловік подарував Валерії ресторан у центрі Лондона

  Ресторан, який подарував співачці Валерії чоловік Йосип пригожин, розрахований на англійців із достатком, вищим за середній. Кухня в ньому італійська
Ресторан, який подарував співачці Валерії чоловік Йосип пригожин, розрахований на англійців із достатком, вищим за середній. Кухня в ньому італійська

38-річний продюсер Йосип Пригожин подарував своїй дружині 40-річній співачці Валерії ресторан у центрі Лондона. Заклад назвали "Валеріаз". Його вартість — приблизно $2,4 млн. Такий подарунок артистка отримала на п"яту річницю весілля з Пригожиним.

Ресторан розрахований на англійців із достатком вище середнього.

— Заклад буде італійський. Ми з Валерією любимо італійську кухню, — розповідає Пригожин. — Раніше часто заходили до ресторану. Валерія перепробувала всі страви з товстенного меню, замовляла по дві порції.

Віднедавна зіркова сім"я більшість часу проводить у Лондоні. Винаймають двокімнатну квартиру в районі Белгравія. Валерія записала англійською альбом "Непідконтрольно", зняла кліп, дала численні інтрев"ю. Співачка хотіла придбати там помешкання. Придивлялася до особняків неподалік Ріджентс-парку. Але Пригожин сказав, що грошей не має.

— Особняк поки почекає, — пояснив чоловік. — Поїхали краще в одне місце... Тобі сподобається...

Із рестораном Пригожин подарував дружині ще й автомобіль вартістю $300 тис. Нещодавно у Валерії вкрали дорогу сукню. Замість неї чоловік купив їй нову від "Валентино" за $25 тис.

Валерія та Пригожин побралися 5 червня. Подружжя виховує трьох дітей: 14-річну Ганну, 13-річного Артема й 9-річного Арсенія — від першого шлюбу з продюсером Олександром Шульгіним. Спільних дітей у них немає.

Зараз ви читаєте новину «Чоловік подарував Валерії ресторан у центрі Лондона». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі