понеділок, 10 вересня 2007 14:20

Через Тетяну Недєльську Рабінович посварився з дружиною

  Бізнесмен Вадим Рабінович (стоїть праворуч) вітає подружжя Тетяну Недєльську і Яна Табачника. 2 вересня Недєльській виповнилося 36 років
Бізнесмен Вадим Рабінович (стоїть праворуч) вітає подружжя Тетяну Недєльську і Яна Табачника. 2 вересня Недєльській виповнилося 36 років

Дружина 62-річного музиканта Яна Табачника співачка Тетяна Недєльська відзначила своє 36-річчя. Святкували в київському ресторані "Діксилен".

— Ми замовили весь ресторан і зачинили двері, — розповідає Тетяна "ГПУ". — Прийшло 30 гостей, більше у ресторан не влазить. Щороку ми запрошуємо одних і тих самих друзів. Першими до списку пишемо Дмитра Гордона та Вадима Рабіновича.

Тетяна запевняє, що до подарунків байдужа.

— Більше люблю, коли кажуть гарні слова. Усі бажали, щоб народила дівчинку, — сміється вона. — А я говорю — як Бог дасть.

Президент футбольного клубу "Арсенал" Вадим Рабінович із дружиною Іриною подарували іменинниці дві фарфорові статуетки.

— Вони посварилися, коли вибирали подарунок, — розповідає Недєльська.— Тому кожен презентував від себе. Вадим вручив стервозну даму в капелюшку з руками під боки. А Ірина — спокійну жіночку, одягнену в усе біле.

Каже, гості співали веселих пісень.

— Я теж співала, вилізши на стілець. Що — не пригадую. Співав і мій молодший брат Володимир. Він служить у міліції, але має гарний голос. Брат подарував гроші, сказав, щоб сама купила подарунок. Я потратила їх на хліб і ковбасу, — жартує Тетяна.

Брат служить у міліції, але має гарний голос

Матір співачки принесла їй оберіг: дерев"яну голову слона з великим хоботом, що стирчить угору. Його Тетяна повісила вдома біля дверей — на місці картини, що була там раніше.

А чоловік купив букет троянд.

— Ян Петрович знає, що я люблю айстри, але вважає, що то несолідні квіти. А напередодні він купив мені золоту брошку-скорпіона.

У Табачника та Недєльської є троє синів: 10-річний Петро, 6-річний Павло та Михайло, 4 роки.

— Двоє старших у листівках побажали, щоб я завжди була гарною та молодою. А Михайло наклеїв на папері гербарій.

Зараз ви читаєте новину «Через Тетяну Недєльську Рабінович посварився з дружиною». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі