пʼятниця, 22 серпня 2008 16:35

Цекало заборгував за туристичні путівки

Місяць тому артист і продюсер 47-річний Олександр Цекало обвінчався із 23-річною Вікою Галушкою, сестрою колишньої учасниці гурту "ВІА Гра" Віри Брежнєвої. Бенкет молодята влаштували на французькому курорті Біарритц, на узбережжі Атлантичного океану. Гуляли в ресторані "Альберто". Запросили 20 чоловік. Пригощали лангустами, королівськими креветками гриль, трюфелями, омарами, тарталетками з ікрою, рибою дорадо та екзотичними фруктами. Вікторія на шостому місяці вагітності, на святкування прийшла у джинсах та футболці. Серед гостей були Віра Брежнєва з чоловіком, українським бізнесменом Михайлом Кіперманом і донькою Сонею, режисер Тигран Кеосаян із дружиною Оленою Хмельницькою. Актор Юрій Стоянов виголосив перший тост за здоров"я молодят.

У святкування вклали $300 тис. Цього тижня у туристичній агенції, що влаштовувала весілля сказали: подружжя заборгувало за путівки 150 тис. руб (майже 30 тис. грн.).

— Цекало — наш важливий клієнт, купує найдорожчі тури. Перед поїздкою у Францію заплатив 120 тисяч євро за подорож у Венецію, — розказують в агентстві.

Наприкінці липня Цекала звільнили з російського Першого телеканалу.

Зараз ви читаєте новину «Цекало заборгував за туристичні путівки». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі