четвер, 19 квітня 2007 18:01

"Часто сниться, що чоловік мене зраджує"

 

"Минуло більше п"яти років, як помер один мій знайомий. У школі ми дружили. Нічого особливого, на вечорах танцювали, спілкувалися. Не було навіть невинного поцілунку. Після школи майже не зустрічалися. У кожного з"явилася сім"я. Та якось близький товариш знайомого сказав, що я завжди подобалась йому. Знайомий пішов із життя молодим через важку хворобу. Відтоді він мені сниться. Після цього рідні починали хворіти, були навіть смерті. Ходила на могилу, в церкві замовляла відправу — не допомагає. Якось наснився, що тримає на руках мого сина. Після цього син захворів. Як позбутися таких снів?

Олександра, м. Переяслав-Хмельницький".

Померлі родичі (найчастіше — мама) у снах попереджають живих про неприємності. Любляча людина виступає в ролі оберега.  Часом померлі сняться до падіння атмосферного тиску. Зміна погоди призводить іноді до пригод на дорогах, захворювань. Образ свого знайомого ви навіяли собі, "приписали" йому роль віщуна. Не акцентуйте на ньому уваги, не пов"язуйте з неприємностями. Коли ще раз насниться, спробуйте звернутися з проханням більше не турбувати, бо ви маєте чоловіка, сім"ю, бажаєте бути щасливою. Якщо він вас любив, то більше не з"явиться.

Про померлих написала й Алла Доценко з міста Немирів на Вінниччині. Але в ролі ясновидиці виступає вона сама: "Сниться хатина, де живе бабуся моєї подруги. Зустрічаю подругу й кажу їй: "Твоя бабуся померла!". Подруга сміється. Наступного дня старенька й справді померла".


"Часто сниться, що чоловік мене зраджує. Кажу йому вві сні, що не можу більше так жити. Суперниці не бачу, але відчуваю, що вона є. Сниться таке часто. Насправді у нас усе добре, тільки сни турбують.

Оксана, м. Кам"янець-Подільський Хмельницької обл.".

Чи розповідали ви про ці сни чоловікові? Може, й він бачить такі? Вони засвідчують ваш любовний егоїзм, бажання пізнати  щось нове. Можливо, ваші інтимні стосунки охолодилися. Це й викликає "ревниві" сни.

Зараз ви читаєте новину «"Часто сниться, що чоловік мене зраджує"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі