середа, 01 грудня 2010 05:00

Бушміна за півроку заробила на "лексус"

Автор: фото з сайта www.via-gra.ru
  Співачка Єва Бушміна взяла у кредит спортивний седан вишневого кольору
Співачка Єва Бушміна взяла у кредит спортивний седан вишневого кольору

21-річна Єва Бушміна (справжнє ім'я Яна Швець. — "ГПУ"), яка півроку співає у групі "ВІА Гра", купила "лексус".

— Бушміна отримує високі гонорари, — каже один із київських продюсерів. — Костя Меладзе не ображає її з зарплатою. "ВІА Гра" досі затребувана. Мають по чотири-п'ять корпоративів на тиждень. Дівчата отримують по кілька тисяч доларів у місяць.

До участі у проекті "Фабрика зірок-3" Єва навчалась у столичному естрадно-цирковому коледжі. Брала участь у кількох пісенних конкурсах і кастингах. Навесні продюсер Костянтин Меладзе, 47 років, запросив її стати новою солісткою "ВІА Гри".

— Хоч стала знаменитою, та залишилася такою ж милою і привітною. Не зазнається. Знімає квартиру, до купівлі авто їздила на таксі. Кілька разів бачив, як її підвозила на кавовому "порші" співачка Настя Каменських. Вони давно товаришують.

Машина Бушміної — спортивний седан вишневого кольору. За деякою інформацією, Єва купила його в кредит.

— Це найбюджетніший серед дорогущих "лексусів", — кажуть у столичному автосалоні "Лексус". Такий коштує близько 50 тисяч доларів. Якщо купувати машину в кредит, за неї доведеться платити тисячу доларів на місяць.

Екс-солістка "ВІА Гри" Альона Вінницька, 35 років, теж пересіла на нове авто. Стару "Тойоту Кемрі", яку кілька років тому купила за $40 тис., поміняла на 600-й "мерседес" за $100 тис.

Зараз ви читаєте новину «Бушміна за півроку заробила на "лексус"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі