середа, 09 травня 2007 14:11

Бучинська відсвяткувала 30-річчя з Богданом Ступкою

Автор: фото: Євген КОЛЕСНИК
  Наталія Бучинська святкувала своє 30-річчя в Назареті
Наталія Бучинська святкувала своє 30-річчя в Назареті

25–28 квітня в Ізраїлі проходили дні культури України. На них побували співаки Наталія Бучинська, Ольга Крюкова, квартет "Гетьман", група "Екс-президенти", танцювальний колектив "Калина" та актор Богдан Ступка. Чотири дні українці жили в готелі "Меркурій" в місті Бат-Ям. Виступали в Назареті, Єрусалимі та Натанії.

Усі концерти завершувалися піснею Бучинської "Україна". Під неї танцівники виносили український прапор завдовжки 8 м.

— Біля Стіни плачу в Єрусалимі ми залишили записки зі своїми бажаннями, — ділиться директор Бучинської Леонід Радченко. — Трохи поплавали в Мертвому морі, бо поспішали на концерт. Дорогою Наталія побачила католицький храм, зайшла помолитися.

У день концерту в Назареті Наталці Бучинській виповнилося 30 років.

Пішли до затишного ресторанчика в центрі міста

— Увечері пішли до затишного ресторанчика в центрі міста. Там посольство України замовило для Наталки вечерю, — розповідає Радченко. — Замовили шампанське. Чоловіки подарували Наталії янголятко та іконку. Посол Ігор Тимофєєв подарував золотий наручний годинник. А мер міста Назарет Лія Шеметов — посріблену вазу, схожу на глечик.

Богдан Ступка зустрівся в Ізраїлі з депутатами Кнесету. Він домовився про гастролі трупи Національного театру імені Франка в цій країні. Наступного дня по поверненні в Україну Ступка відлетів до Нью-Йорка. Представляв там фільм Кіри Муратової "Два в одному" на міжнародному кінофестивалі "Трайбека".

Зараз ви читаєте новину «Бучинська відсвяткувала 30-річчя з Богданом Ступкою». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі