понеділок, 10 вересня 2007 16:22

Брітні Спірс виступила на MTV у костюмі стриптизерки

Автор: фото: REUTERS/Robert Galbraith
  Співачка Брітні Спірс уперше виступила на великій сцені після народження 12 вересня 2006 року другого сина Джейдена Джеймсона
Співачка Брітні Спірс уперше виступила на великій сцені після народження 12 вересня 2006 року другого сина Джейдена Джеймсона

9 вересня в готелі "Палмс" у Лас-Вегасі, США, вручали нагороди MTV "Відео Мьюзік Евордс". Щороку ними відзначають найкращі відеокліпи та музичні композиції популярних виконавців. Церемонію відкрила 25-річна американська співачка Брітні Спірс. На сцену вона вийшла в образі стриптизерки: на високих підборах і в чорній білизні, розшитій стразами. Співачка виконала композицію "Gimme more" ("Дай мені більше").

Брітні незграбно рухалася, часто спираючись на танцівників. Зірка не співала, а лише відкривала рота під музику, не потрапляючи в фонограму.

— Це провал, — каже оглядач світської хроніки Перес Гілтон. — Усі знають, що Спірс співає під фонограму, але це тому, що вона багато танцює. А сьогодні Брітні не танцювала й не співала.

Поп-зірка протягом року не виходила на сцену через особисті проблеми. У червні вона розлучилася з другим чоловіком, 29-річним репером Кевіном Федерлайном, із яким прожила 2 роки. Від нього Спірс має двох дітей — Шона, 2 роки, та однорічного Джейдена Джеймсона. Уперше Спірс вийшла заміж 2004-го за друга дитинства Джейсона Александра. А вже через 55 годин співачка оголосила про розлучення.

У лютому поп-зірка потрапила до наркологічної лікарні в Малібу. У Брітні стався нервовий зрив після того, як Федерлайн пригрозив позбавити її опіки над дітьми. Він звинуватив екс-дружину, що вона вживає наркотики і б"є синів. Співачка двічі тікала з клініки. У містечку Тарзана в Каліфорнії, в перукарні "Естер", під час однієї з утеч вона власноруч поголила собі голову. Відтоді вона нарощує волосся.

У лікарні Спірс двічі хотіла накласти на себе руки. Якось вона написала демонське число 666 на голому лезі та прокричала: "Я — антихристка! Я — фальшивка!". Наприкінці березня зірка виписалася з клініки. В офіційній заяві, розповсюдженій від імені співачки, було вказано: "Спірс успішно пройшла повний курс лікування".

Зараз ви читаєте новину «Брітні Спірс виступила на MTV у костюмі стриптизерки». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі