четвер, 20 серпня 2009 07:50

Брітні Спірс платить дієтологу 10 тисяч доларів

Автор: фото з сайту www.showclix.com
  У перерві між концертами співачка Брітні Спірс купалася у басейні лос-анджелеського готелю ”Ріц Карлтон”
У перерві між концертами співачка Брітні Спірс купалася у басейні лос-анджелеського готелю ”Ріц Карлтон”

Американська співачка 27-річна Брітні Спірс на тиждень перервала своє світове турне "Цирк". Синів 2-річного Джейдена Джеймса і 3-річного Шона Престона повезла вчитися плавати в басейн готелю "Ріц Карлтон" у Лос-Анджелесі.

— Брітні помітно схудла, — каже фотограф, який спостерігав за родиною співачки на відпочинку. — Виглядає набагато краще, ніж місяць тому.

Спірс постійно бореться із зайвою вагою. Не може відмовитися від відвідин фаст-фудів.

— За кілька годин до концерту я бачив, як Брітні після репетиції сідала в машину, — згадує киянин 24-річний Володимир Іващенко. Місяць тому він побував на концерті Спірс у російському Санкт-Петербурзі. — Просто в автомобілі вона з"їла великий гамбургер. Усі фанати бачили це через переднє скло авто. Ще дивувалися: навіщо їсти бозна-що, якщо на тебе чекає нормальний обід.

Аби позбутися зайвих кілограмів, Брітні по кілька годин на день проводить у спортзалі. За кілька останніх місяців схудла щонайменше на 8 кг. Кажуть, відмовилася від алкоголю, натомість п"є багато води. Витрачає на своє тіло $22 тис. щомісяця. Дієтологу платить $10 тис., спортивному тренерові — $8тис. Ще $4 тис. отримує її особистий хореограф.

Зараз ви читаєте новину «Брітні Спірс платить дієтологу 10 тисяч доларів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі