середа, 20 лютого 2008 15:21

Британські принци Вільям та Гаррі перетнуть пустелю на мотоциклах

  Британські принци Вільям і Гаррі проходять вишкіл у військовому таборі графства Дорсет
Британські принци Вільям і Гаррі проходять вишкіл у військовому таборі графства Дорсет

Нещодавно актор Еван МакҐрегор та його друг Чарлі Бурман проїхали 24 тис. км Африкою, за одним із найскладніших маршрутів у світі. Відчайдухи зняли документальний фільм про свою подорож. Після цього британські принци Вільям і Гаррі теж заповзялися подолати 1600 км у пустелі.

22-річний Гаррі так збирається назбирати грошей для створеної організації Сентебале, яка допомагає ВІЛ-інфікованим королівства Лесото, що на півдні Африки. Небезпечна подорож хлопця не лякає. Подруга Гаррі Челсі Деві, 22 роки, народилася у Зімбабве, виросла в ПАР. Принц Вільям, 24 роки, подорожуватиме на своєму мотоциклі "Хонда Блекберд", максимальна швидкість якого 280 км/год.

— Дороги Африки в жахливому стані, водії рідко дотримуються правил руху. А дикі тварини вночі можуть напасти на них, — бідкаються знайомі принців.

У королівстві Лесото, куди завітають спадкоємці престолу, часто трапляються озброєні напади. Безпекою принців займатимуться шестеро охоронців. За це їм заплатять $200 тис.

Подорож відбудеться цього року. Вільям і Гаррі лише очікують відпустки. Вони проходять вишкіл у військовому таборі графства Дорсет.

Зараз ви читаєте новину «Британські принци Вільям та Гаррі перетнуть пустелю на мотоциклах». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі