вівторок, 11 червня 2013 07:00

Блондинці легше знайти роботу

— Мой друг когда-то работал заправщиком. Рассказывал историю, как подъехала на заправку "мазда". Вышла девушка, оплатила на кассе, возвращается и не может открыть дверцу машины. Ключи оставила в замке зажигания, — говорить на вечірці блондинок у столичному концерт-холі "Фрідом" киянин Роман, 35 років.

Прийшов із друзями подивитися, як обиратимуть найкращу білявку України. Міжнародний день блондинок відзначали напередодні 31 травня.

— Підходить блонда до заправщика і просить допомогти. Той знайшов якогось дрота, загнув так, щоб вона змогла зачепити ручку зсередини. А вікно на 3 сантиметри було відкрите. Через 5 хвилин повертається і бачить картину: водійка намагається відкрити дверцята тим дротом, а в салоні сидить її подружка та направляє його. Нє, щоб самій ті двері відкрити.

Компанія сміється. Вечірка починається із запізненням на годину. В першому турі на сцену виходять 20 білявок в образі янголів. Усі професійні моделі, тому ріст учасниць щонайменше 170 см. Вони в довгих білих і прозорих сукнях, з-під яких видно стрінги. За плечима — крила. В другому турі білявки з'являються в синіх купальниках. За сюжетом шоу мають позувати перед фотографами як моделі. Тому дівчата всіляко вигинаються. Присідаючи, розставляють і задирають ноги. Одна навіть сідає на шпагат. Чоловіки-глядачі підсвистують, деякі облизують губи.

Від інтелектуального конкурсу організатори відмовляються.

— Це не тому, що ми боялися показати наших учасниць тупими блондинками. В нас дівчата дуже ерудовані, багато з них мають другу вищу освіту або закінчують її, — каже організатор конкурсу, співачка Оксана Вояж. — А ще половина з учасниць до конкурсу були брюнетками і шатенками. Блондинками стали спеціально. Тому більшу ставку ми робили на модельні дані, ходу, хореографію і дефіле.

Перемагає 21-річна Ольга Клименко із Житомира. Її ріст — 178 см, вага — 58 кг. Параметри — 90-65-95. Працювала моделлю в італійському агентстві "Лукінг Мілан". Заробляє на показах та фотозйомках у Європі.

— Все было как всегда. Девочки старались и улыбались. Все крашеные. Сейчас нереально найти блондинку, которая была бы ею от природы, — говорить 25-річна Міла Постика, торішня переможниця конкурсу. — В мене теж був світло-русий колір, зараз трохи потемніла. Після перемоги запропонували стати ведучою погоди на Першому національному. До того працювала моделлю. Не всі білявки тупі. Я, наприклад, знаю китайську мову, бо цілий рік жила і працювала в Китаї. Воджу авто. Ніхто мені не сигналить та не обзиває блондинкою. Чоловіки більше звертають увагу на білявок. Маю багато красивих подружок, але не раз помічала, що на мене чоловіки частіше задивляються. А ще блондинці легше знайти роботу.

Вечірка закінчується опівночі. Гості роз'їжджаються додому на таксі. Одна з білявок у довгій червоній сукні сідає в чорну "волгу"-таксі.

— Вот это опозорилась, — каже її подруга і конкурентка на конкурсі.

750 000 000 білявок живуть на Землі, за останніми підрахунками американських учених.

Найрозумнішими визнали Меркель, Клінтон і Роулінг

Світові ЗМІ склали список найрозумніших блондинок світу. На першому місці федеральний канцлер Німеччини Анґела Меркель. Другу сходинку посіла Гілларі Клінтон — дружина 42-го президента США — Білла Клінтона. Вона вперше в історії країни стала колишньою першою леді, яка зайняла пост держсекретаря. Третя — британська письменниця Джоан Роулінґ, яка написала "Гаррі Поттера".

— В трійку найуспішніших жінок заніс би ще американську співачку Мадонну, — каже киянин 36-річний Дмитро Полянін, який проводить тести на рівень IQ в Україні. — Її рівень IQ — 140 балів зі 180. Такими даними можуть похвалитися менш як 3 відсотки населення на Землі. Здебільшого це хороші менеджери або успішні вчені. Сюди також входить актриса Ніколь Кідман. Вищий рівень IQ тільки у Білла Ґейтса — засновника корпорації "Майкрософт".

Зараз ви читаєте новину «Блондинці легше знайти роботу». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі