Ексклюзиви
пʼятниця, 23 листопада 2007 16:19

Близнюки Денніса Куейда потрапили до реанімації

Близнюки 53-річного голлівудського актора Денніса Куейда та його дружини 35-річної Кімберлі Баффінгтон потрапили до реанімації. 8 листопада їх народила сурогатна мати. Томаса та Зоуї, яким лише два тижні, шпиталізували через помилку лос-анджелеських лікарів. Медики ввели малюкам великі дози препарату, що перешкоджає згортанню крові. Кажуть, вона була вища в тисячу разів. Куейд закликав своїх прихильників молитися за його дітей. Також постраждали новонароджені ще двох сімей із Лос-Анджелеса.

У Денніса є 17-річний син Джек Генрі від попереднього шлюбу з актрисою Меґ Райан, 46 років. Їх називали однією з найміцніших пар у Голлівуді. Завдяки підтримці дружини актор вилікувався від алкоголізму. Разом вони прожили 13 років. Потім Меґ закохалася в австралійського актора Рассела Кроу й розлучилася з Куейдом. Кроу вважають кумиром усіх голлівудських жінок. Із Меґ він зустрічався кілька місяців. А тоді покинув її заради австрійської акторки Даніель Спенсер.

Зараз ви читаєте новину «Близнюки Денніса Куейда потрапили до реанімації». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути