четвер, 29 листопада 2007 17:18

Бійка вві сні — приїдуть гості

 

"Після того, як поховав батька, мені почали снитися тривожні сни. До церкви ходив, свічку ставив — не допомогло. Може, через те, що я невіруючий? Кажуть, люди, які народилися під знаком Близнюків, не вірять ні в прикмети, ні в гороскопи. Я саме такий. Наснилося, що мене б"є моя жінка. А я затуляюся руками, горблюся, відступаю в куток. Наче й не сердита, нічого при тому не говорить, а лупить — як гамана в мішку. Схаменулася аж тоді, коли зі світлиці визирнула донька. Прокинувся та й розповів дружині сон. Вона сказала: "Будуть гості — хтось із мого роду". Справді, за два дні приїхала без попередження її молодша сестра. Сказала, що якийсь час поживе з нами, бо з чоловіком посварилася.

Другий сон збив мене з пантелику зовсім. Наче я ловив карасі, кидав у торбину, що висіла на шиї й звисала аж до пояса. Раптом відчув легкість торбини, мац — а риби немає. Із цим і прокинувся. Жінка й каже: "Бережи гроші, щоб не вкрали". Чи то сон винен, чи моя половина накаркала, але місячну зарплату в мене поцупили або загубив. Вирішив не розповідати жінці снів, бо ще щось лихе навіщує.

Петро, 38 р., м.Чернігів".

Ваша дружина не винна, що знає народне тлумачення снів. Справді, бійка — хтось приб"ється або новина. Чоловік рибу впіймав — до прибутку чи до спілкування з молодицею.

Чоловік рибу впіймав — до прибутку чи до спілкування з молодицею

"Скоро сесія, а я панічно боюся екзаменів. Перед тим, як вступати до Києво-Могилянської академії, погано спала. Снилися дурнуваті питання, на які ніяк не могла відповісти. Пам"ятаю одне  з літератури: "У скільки років Іван Франко закохався в другу свою пасію?" Прокинулася й подумала: хіба це поглибить мої знання  літератури? Тести пройшла успішно. А от навчальних модулів боюся, як вогню. Наснилося, що одногрупники всі завдання виконали, а мені не вдається. Прошу сусіда, щоб підказав. А він крутить пальцем біля скроні, а потім ще й дулю склав. Прокинулася від жаху, почала ще більше боятися випробувань. Вже подумки підшуковую роботу, як відрахують.

Наталя, 18 р., студентка".

Це щасливий сон, адже він віщує вам кохання (перше ви мали раніше). А в коханні без переживань не обійтися. Намагайтеся не хвилюватися перед іспитами, тренуйте витримку. Бо так можете дійти й до неврозу.


"Мені снилася корова, то я знала, що захворію. А от що буде, як наснилася жирафа? З вулиці зазирала до нашого подвір"я. А я гукаю чоловікові: "Іване, давай прив"яжемо її та й зробимо зоопарк". Іван мене не почув.

Марія Петрівна, 43 р., Полтавщина".

Вам набридла буденність. Ви прагнете чогось нового. Може, воно саме прийде до вас? Тварина вві сні може натякати й на ваш родовий тотем. Або на те, що вам подобається. Чи не перетворюється ваша сім"я на об"єкт для споглядання, пересудів?

Зараз ви читаєте новину «Бійка вві сні — приїдуть гості». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі