вівторок, 17 липня 2007 17:52

Бекхеми знялися оголеними

33-річна співачка Вікторія та футболіст Девід Бекхеми, 32 роки, знялися у відвертій фотосесії для серпневого номера американського журналу "W".

У середині журнала будуть знімки, де оголене подружжя цілується, засмагає на даху автівки та займається коханням у спальні. Найвідвертіші фотографії покажуть у шоу "Вікторія Бекхем: підкорення Америки". Після переїзду з Мадрида до Лос-Анджелеса подружжя підписало контракт на право зйомок в їх новому будинку в Беверлі-Хілз. У шоу Вікторія та Девід розкажуть, як вони відпочивають, їздять у гості до своїх сусідів — Тома Круза та Кеті Холмс, виховують трьох синів — Брукліна, Ромео та Круза.

Бекхеми проживуть в Америці п"ять років. Саме на стільки Девід підписав контракт із клубом "Лос-Анджелес Гелексі". За цей час футболіст отримає $32,5 млн.

Вікторія запевняє, що погодилася знятися в шоу, аби глядачі змінили про неї думку.

— Упевнена, що багато хто мене вважає стервою, яка помішана на модних шмотках, — каже Вікторія. — Вони думають, що я увесь час проводжу в магазинах.

Зараз ви читаєте новину «Бекхеми знялися оголеними». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі