четвер, 29 квітня 2021 07:16

Батько сімох дітей втопився у ставку

20 квітня в селі Шукайвода Христинівської громади на Черкащині поховали трьох місцевих жителів — 47-річного Олега КРАВЦЯ, Павла КУТЕЛЕПУ, 45 років, і 35-річного Ігоря БЕВЗЮКА. Напередодні втопилися в місцевому ставку.

— Глибина невелика, але ніхто з трьох чоловіків не вижив, — розповідає начальник Христинівської поліції Євген Вієцький. — Того вечора вони їхали на автомобілі ВАЗ-2106. Машина не вписалася в поворот і заїхала в ставок. Перекинулася й лежала у воді догори колесами. Можливо, тому чоловікам не вдалося вибратися. Чи були вони п'яні, має встановити експертиза.

— Того дня найстарший із них — Олег Кравець — відзначав день народження дружини, — додає сільський голова Шукайводи Володимир Музиченко. — Він — далекобійник, їздить вантажівкою по всій Україні. Після застілля зібрався ремонтувати машину. Але заїхав у місцеве кафе. Випивав там. Посадив у авто двох — Кутелепу й Бевзюка. Разом поїхали ще святкувати. За словами очевидців, машина рухалася повільно. Біля ставка впала у воду. Місцеві почали гукати на допомогу. Син Павла Кутелепи й брат Ігоря Бевзюка стрибнули в ставок. Розбили скло й витягли чоловіків. Прибула поліція, рятувальники, "швидка". Робили штучне дихання, намагалися реанімувати, але марно. Для мене дивно, що вони навіть не намагалися вибратися з машини. Чи то знепритомніли від удару, чи спали — невідомо.

У Павла Кутелепи залишилися семеро дітей. Найстарший — служить в армії. Решта — шкільного й дошкільного віку. Олег Кравець мав двох дорослих дітей. Ігор Бевзюк одружений не був. Працював у місцевому лісництві.

Зараз ви читаєте новину «Батько сімох дітей втопився у ставку». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі