вівторок, 04 грудня 2007 17:58

Батьки задоволені перемогою Марчіна Мрочека

  Польський актор Марчін Мрочек роздає автографи після перемоги в українському шоу ”Танці з зірками-3”. За ним стоїть його дівчина Аґнєшка Попєлєвич
Польський актор Марчін Мрочек роздає автографи після перемоги в українському шоу ”Танці з зірками-3”. За ним стоїть його дівчина Аґнєшка Попєлєвич

— Я вибігла на середину зали ще під час ефіру — не могла стримати радості, — каже Аґнєшка Попєлєвич, 23 роки, дівчина польського актора Марчіна Мрочека, переможця українських "Танців із зірками-3".

Фінал "Ліги чемпіонів" на каналі "1+1" відбувся минулої неділі в Києві. 25-річний Марчін, який танцював із Ганною Пелипенко, отримав більше голосів, ніж українська пара Наталія Могилевська та Владислав Яма.

— Спершу, коли читали результати голосування, я подумала, що Марчін здобув друге місце, — продовжує Аґнєшка і додає: — Шкода, що не міг бути з нами Рафал. Він мусить тренуватися до телевізійного шоу "Зірки танцюють на льоду".

Рафал, 25 років, — брат-близнюк переможця. Саме він випередив доньку колишнього президента Польщі Олю Кваснєвську у третьому турі польських "Танців...". Було це в першій половині 2006-го. Марчін виступив у наступному турі програми. Але не дотягнув до фіналу. Поразку підсолодила перемога в іншій програмі — "Шоу-тайм". Там треба було танцювати і співати.

Необтесаними підлітками близнюки дебютували в популярному в Польщі серіалі "М як кохання". То був 2000-й. 18-річних хлопців іще перед випускними екзаменами на кастинг до нового серіалу привела мама. Перед братами відкрився шлях до слави і непоганих грошей. Настільки непоганих, що тепер Рафал і Марчін виступають у рекламі банків, розповідають молодим людям, як подбати про своє майбутнє.

Вони родом із Сєдлець, провінційного повітового містечка на схід від Варшави. Там із дитинства виступали в танцювальному гурті. Кілька разів навіть гастролювали за кордоном. Та якби не рішучість їхньої мами, не здобули б такої популярності.

Із нею прийшла й увага папараці. Якось фотографи підглянули, як Рафал іде до стриптиз-клубу. Через день газети вийшли із заголовком: "Мрочек у будинку розпусти". А Марчін? Журналісти підслухали, як під час репетицій "Танців із зірками" він звертається до своєї партнерки: "Покажи цицьки! Ти носиш стринги? Я тут керую!..". Потім він виправдовувався, що то були жарти.

Польський актор Ян Новіцький якось розкритикував акторську майстерність братів. Однак для багатьох молодих поляків вони є уособленням успіху. Нині на телебаченні триває шоу "Зірки танцюють на льоду". У ньому бере участь Рафал.

— Я дуже задоволений успіхом сина, — каже Іґнацій Мрочек, батько Марчіна. Разом із дружиною Галіною він тримає два невеликі продуктові магазини. — Ми не сподівалися на це навіть у найвідважніших снах. Адже до останнього моменту перевагу мала  українська зірка Наталя Могилевська. А тепер із великою усмішкою скажу так: після того виступу Марчіна дуже любимо Україну! Українці по-справжньому оцінили його зусилля. Цілком інакше, ніж польські глядачі "Танців...", які без упину критикували Марчіна й постійно порівнювали його з Рафалом, який переміг у попередньому турі. А тепер? Марчін довів, на що він здатен! Із понеділкового ранку нас усі вітають, у цілому місті. Дуже гарно сказав у Києві польський посол, що Марчін тією перемогою для польсько-українських взаємин зробив більше, ніж цілі табуни політиків.

Зараз ви читаєте новину «Батьки задоволені перемогою Марчіна Мрочека». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі