пʼятниця, 18 грудня 2015 07:35

"Батькам гроші не віддаю, сам ними розпоряджаюся"

Автор: ФОТО: ОЛЬГА КАМЄНЄВА
  Киянин Євген Лебедин переміг на шоу ­”Маленькі гіганти”
Киянин Євген Лебедин переміг на шоу ­”Маленькі гіганти”

— Коли бачите оголошення про кастинг, треба записуватися і брати участь. Якщо нічого не робити, то нічого й не вийде, — каже киянин 8-річний Євген Лебедин.

У листопаді він із командою переміг на шоу "Маленькі гіганти". Зустрічаємося в офісі каналу 1+1. Євген сидить у кімнаті для переговорів. Закладає руки за голову і відкидається на спинку крісла.

— Весь наш клас сьогодні пропустив навчання, — розповідає. — Всі поїхали на екскурсію на фабрику іграшок. А я був там раніше — у 6 років знімався в рекламі. Коли мав 4 роки, тітка відправила мої фотографії в модельне агентство. За якийсь час подзвонили і запросили на кастинг. Після того люди на вулиці почали впізнавати, а діти з садка — заздрити. Не один казав, що теж хоче попасти в телевізор.

Євген знявся в 19 рекламних роликах.

— Батькам гроші не віддаю, сам ними розпоряджаюся. Купив батут із басейном і квадроцикл на пульті. Зараз гроші не витрачаю, а відкладаю. Поки не знаю, що за них куплю. Іграшок у мене вистачає.

Залазить на крісло. Ноги схрещує на сидінні.

— Не знаю, скільки мені грошей потрібно для щастя, — сміється. — Скільки зароблю, стільки й вистачить. Мільйон доларів — це дуже багато. Не уявляю, на що такі великі гроші можна витратити.

Лебедин навчається в 3-му класі одного зі столичних ліцеїв.

— Вчуся на "відмінно", — говорить. — Найбільше подобається письмо та математика. Уроки вчити не люблю, але батьки змушують. Вони мене не карають, тільки прикрикнути можуть. Їсти найбільше люб­лю пшеничну кашу з сосискою. Але мама частіше готує товчену картоплю, котлети, супи і борщі. Коли брав участь у шоу "Маленькі гіганти", постійно давала мені з собою чай і бутерброди. Переїв так, що тепер не хочу на них дивитися.

Мати Євгена працює дизайнером, батько — програмістом. Має брата 19-річного Максима.

— Брат знявся лише в одній рекламі. Зараз у Політехнічному інституті вивчає лазерну техніку.

Хлопчик прибирає з чола ­пасмо світлого кучерявого ­волосся.

— У перукарню не ходжу. Майстер сам до мене приїжджає раз на два місяці. Стригтися я не люблю, бо це нудно. Хоч і працює телевізор, не можу довго сидіти без діла. Коротко мене ніколи не стригли. Мінімум — лишали на голові сантиметр волосся. Не хочу бути лисим, як Кошовий (телеведучий Євген Кошовий. — "ГПУ"). Він мені нагадує лорда Волдеморта з фільму про Гаррі Поттера.

— Після шоу люди на вулиці почали частіше впізнавати. Постійно просять дати автограф і роблять зі мною селфі. Коли сьогодні йшов на зустріч, мене помітили двоє людей. Бачив, що вже хочуть підійти, тому швиденько забіг усередину. Стараюся тікати від надмірної уваги.

Нещодавно Лебедин знімався у фільмі "Різдвяна казка" на "1+1". Грав сина співачки Тіни Кароль. Стрічку покажуть 6 січня.

— Знімали два дні. Перший день зйомки тривав з восьмої ранку до третьої години ночі. Знімали б і довше. Але мій педагог по вокалу сказала, що можу кілька хвилин перепочити. Ліг на диванчик і заснув. Батьки відвезли додому. Наступного дня закінчили об одинадцятій вечора. У перервах між зйомками Тіна показувала мені гру на своєму мобільному, а потім ми з нею билися плюшевими собаками. Тіна мені сподобалася. Вона прикольна.

Євген кілька хвилин позує фотографу.

— Уже написав листа Святому Миколаю. Попросив здійснити два бажання: хочу бути відмінником і щоб в Україні не було війни. Не знаю, коли війна закінчиться. Коли всі люди загадають таке ж бажання, як я, то це станеться набагато швидше.

Зараз ви читаєте новину «"Батькам гроші не віддаю, сам ними розпоряджаюся"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі