понеділок, 23 квітня 2007 15:24

Барбарі Стрейзанд виповнилося 65 років

Автор: фото: reuters
  Барбара Стрейзанд із чоловіком, актором Джеймсом Броліном, на прем’єрі фільму ”Знайомство з Факерами” у Каліфорнії
Барбара Стрейзанд із чоловіком, актором Джеймсом Броліном, на прем’єрі фільму ”Знайомство з Факерами” у Каліфорнії

Американська актриса та співачка Барбара Стрейзанд святкує сьогодні в Лос-Анджелесі 65-річчя. Зранку посильний приніс їй 65 тістечок із червоним кремом. Ласощі прислали фанати Стрейзанд із містечка Санта-Моніка в штаті Каліфорнія. Гроші вони три тижні збирали на неофіційному сайті актриси.

Колись Стрейзанд була впевнена, що не доживе до 65.

— Мене уб"ють за підтримку Ізраїлю, — казала вона, коли Ізраїль воював із Палестиною.

Потім у актриси з"явилася нова манія, яка триває донині. Барбара впевнена, що її кине чоловік, актор Джеймс Бролін, 66 років. Бо за контрактом, якщо Бролін проживе із Стрейзанд до 2008-го і розлучиться, отримає $10 млн.

Шлюб із Броліном — другий в актриси. Уперше вона вийшла заміж за актора Еліота Гулда. Сімейна ідилія тривала чотири роки. Барбара комплексувала через свій великий ніс із горбинкою та масивну щелепу.

— Тому заводила романи, — згадував її колишній чоловік. — Аби довести собі, що приваблива.

Першим коханцем Стрейзанд став власник імперії морозива "Баскін-Роббінс" Ричард Баскін. Він був на 8 років молодшим за неї. Потім Стрейзанд зустрічалася зі співаком Елвісом Престлі, канадським прем"єром П"єром Трюдо, актором Омаром Шарифом і на 28 років молодшим тенісистом Андре Агассі. У 1980-х Барбара зустрічалася з сином єгипетського бізнесмена Доді аль-Файедом, на 15 років молодшим за неї. Доді любив катати її на величезній швидкості по Лос-Анджелесу. Вона постійно його зупиняла: "Давай не будемо ризикувати". 1997-го Доді розбився на авто зі своєю коханкою, британською принцесою Діаною, в тунелі Альма в Парижі.

1994-го Стрейзанд запросили на прийом до принца Уельського Чарльза. Із прийому вона поїхала з принцом у лос-анджелеський готель "Бел-Ейр". Чарльз довго зберігав фото співачки у своїй шафці. А в щоденнику написав: "Я завжди говорив, що вона сексуально приваблива".

Від першого шлюбу Стрейзанд має сина, актора Джексона Гулда. Він одружився з приятелем, манекенником Девідом Найтом. На весілля запросили весь голлівудський бомонд, не прийшла тільки Барбара.

Стрейзанд — власниця мережі магазинів одягу "Барбара-бутік". Має дві премії Американської кіноакадемії "Оскар" за роль у фільмі "Смішне дівча" та за пісню в мюзиклі "Зірка народилася". Випустила 40 золотих і платинових дисків, що продані накладом по 50 і 100 тис. екземплярів. Має музичні нагороди "Еммі" та "Ґреммі". Із 1994-го не давала концертів. Але цього року почала світове турне, гроші з якого перекаже на благодійність. 30 липня Стрейзанд виступить у російському місті Санкт-Петербурзі на Дворцовій площі. Із нею приїжджають 200 оркестрантів та пудель Саманта, для якого Барбара вже замовила готельний номер із балконом.

— Концерт Стрейзанд коштує удвічі дорожче, ніж концерт Мадонни, — каже організатор гастролей Стрейзанд у Росії Євген Фінкельштейн.

Зараз ви читаєте новину «Барбарі Стрейзанд виповнилося 65 років». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі