пʼятниця, 25 липня 2008 15:56

Бар Рафаелі хоче трьох дітей від Ді Капріо

  Ізраїльська модель Бар Рафаелі на вечірці всіх зірок телекорпорації NBC у Беверлі Хіллз (Кaліфорнія, США) 20 липня 2008-го
Ізраїльська модель Бар Рафаелі на вечірці всіх зірок телекорпорації NBC у Беверлі Хіллз (Кaліфорнія, США) 20 липня 2008-го

Ізраїльська модель 22-річна Бар Рафаелі два роки зустрічається з голлівудським актором Леонардо Ді Капріо, 33 роки. В інтерв"ю одному з ізраїльських журналів сказала, що готова народити йому трьох дітей.

— У мене було чудове дитинство, — запевняє. — Сподіваюся, мої діти матимуть можливість рости в Ізраїлі й навчитися всього, що знаю я.

Із актором Бар познайомилася два роки тому в Південно-Африканській Республіці, де мала фотосесію. Потім провела з ним тижневу відпустку в Парижі. Повернувшись додому в Ізраїль, Бар сказала: "Моя мама та Леонардо — дві найбільші любові мого життя".

Торік у жовтні пара розлучилася. Рафаелі захворіла на запалення легенів, а Ді Капріо полетів на зйомки фільму "Тіло брехні" до Мексики. Модель місяць ображалася на актора, вважала, що чоловік покинув її.

Нещодавно Рафаелі знялася для єврейського загальнонаціонального календаря, в якому моделі вперше сфотографовані в купальниках. Слова подруги про майбутніх дітей Ді Капріо відмовляється коментувати. Раніше він зустрічався з актрисами Джессікою Сімпсон, Ліндсі Лохан, моделями Жізель Бундхен та Петрою Нємковою. Жодна з них не казала, що хоче народити від Ді Капріо.

Зараз ви читаєте новину «Бар Рафаелі хоче трьох дітей від Ді Капріо». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі