пʼятниця, 11 лютого 2011 01:30

Бадоєв одружився ще раз

Автор: фото з сайта www.glianec.com
  Кліпмейкер Алан Бадоєв з дружиною Жанною під час весілля у Лас-Вегасі
Кліпмейкер Алан Бадоєв з дружиною Жанною під час весілля у Лас-Вегасі

Кліпмейкер 30-річний Алан Бадоєв повторно взяв шлюб зі своєю дружиною Жанною.

Подружжя відгуляло весілля у Лас-Вегасі.

— Ми з Жанною у шлюбі вже вісім років, — каже Алан. — Але вирішили зіграти ще одне весілля для себе, щоб поклястися у любові одне одному ще як мінімум років на вісім.

Побралися Алан та Жанна у невеликій каплиці. Там колись вийшла заміж Брітні Спірс. Одягнені молодята були у джинси. Наречена покрила голову короткою фатою.

— Церемонія тривала 15 хвилин. Пастор читав усе англійською, а я перекладав його слова Жанні. Музичні паузи на нашій церемонії заповнював двійник Елвіса Преслі, який співав також на весіллі Брітні Спірс. У нього на піджаку, до речі, Брітні залишила свій автограф.

Говорить, що подарував нареченій кришталевий кулон на срібному ланцюжку від Тіффані. Після святкування подружжя відправилося на прогулянку на гондолах.

— Я до останнього не вірила в правдивість нашого весілля, — розповідає Жанна. — Але коли нам видали сертифікати, які підтвердили наш другий шлюб у штаті Невада, я мало не знепритомніла.

Подружжя виховує сина і доньку.

Зараз ви читаєте новину «Бадоєв одружився ще раз». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі