четвер, 19 квітня 2007 18:02

Авторам порч завжди повертається зроблене ними

Автор: малюнок: Володимир КАЗАНЕВСЬКИЙ
 

"Трапилася зі мною біда, коли жила в Києві, — пише Людмила з Житомирщини. — Сильне почервоніння обличчя аж до почорніння, 7–8 годин на добу — вдень, увечері, вночі. На дотик обличчя ніби горить, головний біль, підвищується тиск, пропадають сили. Усе це відбувалося, коли вдома були сусіди. Так тривало шість років. Куди не зверталася — ніхто не допоміг. Вийшовши на пенсію, переїхала на Житомирщину. Сусіди мене чомусь невзлюбили, почали провокувати сварки. Одна сказала: "Зробимо так, що будеш звідси тікать". Знаходила підкинуті речі, й знову почало пекти обличчя, ще гірше, ніж у Києві".

У вас, пані Людмило, близько до поверхні шкіри розташовані капіляри та нервові закінчення, тому ви так реагуєте на негативну енергію. Щоб її нейтралізувати, хоча б частково, треба вмиватися свяченою водою. А крім того, у вас на лиці є порча. Вона виглядає як захисна конструкція на обличчі хокейного воротаря або фехтувальника. Тому скільки б не стягували з обличчя негативні енергії за допомогою молитов, свічок, інших методів, вони  збиратимуться знову. Щодо сусідів, то ви відпрацьовуєте за себе або за предків. У такому випадку куди б не заїхали — завжди знайдеться фатальний сусід.


"У мене історія дуже тяжка, — зізнається Зиновій із Херсонщини. — За свої п"ятдесят років поховав трьох дітей, батьків, найменшого брата. А тепер ні з того ні з сього причепилася хвороба, хоча раніше був здоровим. Із сім"єю довелося виїхати зі Львівської області до Херсонської. Тут почав хворіти, і дружина теж? Господарство не клеїться. Дім лишився пустим на Львівщині. Хочемо повернутися, але не знаємо, чи буде переїзд на добро".

Пане Зиновію, недобру людину зустріли ви з родиною на життєвому шляху. Ваша біоенергоінформаційна система несе штучну програму, за якою ви втрачаєте все, що вам дороге і потрібне. Треба знайти фахівця, який це познімає. Тільки тоді життя розвернеться за вашою власною програмою.

Куди б не заїхали, завжди знайдеться фатальний сусід


"Чи може людина сама з себе зняти порчу і як її визначити? — запитує Микола Теодорович із Києва. — Усі кажуть, що в мене велика порча, гроші деруть, а з кожним днем стає гірше. "Цілитель від Бога" запевняє, що помру, якщо не заплачу йому 2000 гривень. Коли відмовляюся платити, почуваюся зле. Найголовніше те, що ніхто не пояснює, хто ту порчу зробив. Те, що є порча, я здогадуюся сам, але хто мені наврочив і за що? А дехто просто на людському горі заробляє".

Миколо Теодоровичу, судячи з листа, ви ставите запитання, на які знаєте відповіді. Прояви порч вже понад рік описують читачі в листах до редакції "ГПУ". Вони схожі, але сила їх різна — залежно від енергетичної сили тих, хто і кому поробив.

Цілитель від Бога не лякає, а допомагає. І якщо у вас на сьогодні немає матеріальної можливості віддячити за унікальну роботу, вам все одно допоможуть. А ви, коли зможете, не забудете віддячити. Немає стандартної такси за нестандартну працю. Це залежить від рівня фахівця і регіону: у столиці оплата одна, у провінції — інша. Але головне — чи є результат.

Щодо інформації про те, хто замовив або особисто поробив, то ніхто паспортних даних на цю особу не надасть. Але під час корекції біоенергоінформаційної системи завжди йде повернення авторові вчиненого ним, тобто спрацьовує енергетичний бумеранг.

Нерідко порчі роблять або замовляють зовсім не ті особи, яких підозрюють. Наприклад, донька професора Олена не тільки привертала до себе увагу вбранням, але й поводилася у міському транспорті, як у власному авто. Одна з пасажирок за незначний час спільного маршруту "одягла" на неї кілька порч. А та підозрювала колишню подругу свого хлопця.

Зараз ви читаєте новину «Авторам порч завжди повертається зроблене ними». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі