середа, 23 березня 2011 00:30

Ассія Ахат бачить сина двічі на рік

Автор: фото з сайта www.mskd-ru.net
  Скрипалька Ассія Ахат живе у двоповерховому будинку на Печерську в Києві
Скрипалька Ассія Ахат живе у двоповерховому будинку на Печерську в Києві

— Мій син мріє стати президентом. Попросив няню, щоб вона зробила йому паспорт і на першій сторінці написала: "Президент Філіп Баленко", — каже скрипалька 45-річна Ассія Ахат про свого меншого сина Філіпа, 8 років.

16 березня вона з ним прийшла до столичного палацу "Україна" на концерт співачки Ірини Білик.

Ассія Ахат заходить до приміщення о 19.00. Філіп тримає букет бузкових тюльпанів.

Скрипалька поправляє синові комірець білої сорочки.

— Філіп дуже любить Іру та її сина Гліба. Ми часто з ними зустрічаємося. Коли тепло, їздимо обідати чи вечеряти у ресторані за містом. Узимку частіше збираємося у мене вдома — в нас більше місця. Сім років тому купили двоповерховий будинок на Печерську, площею 800 квадратних метрів. Недавно побудували сауну. Любимо з Ірою там паритися.

Філіп навчається у Київській міжнародній школі. Вчить англійську, німецьку та французьку. Займається тенісом і плаванням.

— Учиться гарно, і це мене тішить. Недавно вони у школі вивчали походи племен майя та інків. Філіп повернувся додому і на карті показував мені їхній шлях.

Про свого старшого сина Данила Ассія говорить неохоче.

— Він уже дорослий, вчиться в Лондоні на факультеті економіки. Приїжджає рідко — двічі на рік під час канікул. Після навчання збирається повернутися в Україну. Хоче знайти тут розумну та красиву дівчину.

Зараз ви читаєте новину «Ассія Ахат бачить сина двічі на рік». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі