середа, 07 листопада 2007 17:55

Артур Рубан хворіє на лейкемію

Автор: фото з родинного архіву Рубанів
  5-річний Артур Рубан із Черкас любить, коли бабуся читає йому книжку ”Артур і мініпути” Люка Бессона
5-річний Артур Рубан із Черкас любить, коли бабуся читає йому книжку ”Артур і мініпути” Люка Бессона

"Бабушка, отведи меня к маме. Я боюсь, что она умрет", — несподівано попросив 5-річний Артур Рубан із Черкас, залишившись у бабусі ночувати. За кілька днів лікарі встановили, що в нього лейкемія. Уже місяць хлопчика лікують в обласному онкодиспансері.

Улітку в Артура зник апетит. Бабуся хлопчика, 54-річна Наталія Щербина, пішла з його фотографією до екстрасенса. Та сказала, що, мабуть, це глисти. Але порадила здати аналіз крові. У дитини виявили лейкемію.

У 26-річної Анни та 32-річного Сергія Рубанів Артур — єдиний син. Анна працює викладачем у приватному навчальному закладі "Тенденції моди". Сергій займається маркетингом на ВАТ "Азот".

— Він маму від себе ні на крок не відпускає, — розповідає бабуся. — Кілька днів тому вмовили його побути зі мною. Я йому читала книжку "Артур і мініпути" Люка Бессона. Він попросив, щоб купили. Вона і для мене не зовсім зрозуміла, а йому подобається. Читаю, а він просить: "Бабушка, не останавливайся". У дитсадку кажуть, що він для свого віку дуже розвинений.

Артур завжди був бойовим хлопчиком. Навіть старші діти його слухалися. Наступного року батьки хотіли віддати його до гімназії. Там поглиблено вивчають іноземні мови. Та, мабуть, доведеться займатися з ним удома.

— Дуже картоплю фрі любить, — каже бабуся. — Просить млинців зі сметаною. Але йому не можна. Печінка після хімії збільшилася в чотири рази. Суп, і той треба на четвертому бульйоні варити. Я наварю щодня свіженького, а тоді нетронуте забираю. Нічого він цього не хоче.



Усі, хто має змогу допомогти Артурові, можуть перерахувати кошти на рахунок "ПриватБанку":

МФО: 305299

Код ОКПО: 14360570

Рахунок: 29244825509100

Призначення платежу: ІНН 1948402284

Для поповнення рахунку на лікування Артура Рубана:

#6762462034170917 *0710

Зараз ви читаєте новину «Артур Рубан хворіє на лейкемію». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі