середа, 11 червня 2008 17:52

Аріна Домскі застрахувала коси на 30 тисяч євро

  40-сантиметрові коси співачки Аріни Домскі важать 400 грамів і коштують 30 тисяч євро
40-сантиметрові коси співачки Аріни Домскі важать 400 грамів і коштують 30 тисяч євро

24-річна співачка Аріна Домскі застрахувала волосся на 30 тис. євро. Її коси заміряли фахівці: довжина виявилася 40 см, вага — 400 г.

— Мене часто питають, чи вони справжні, — розповідає співачка. — Якось на концерті в Маріуполі хлопець прорвався через охорону і смикнув за косу. Тепер, якщо з волоссям щось станеться, отримаю пристойну суму.

Аріна Домскі брала участь у шоу "Фабрика зірок". Залишила проект першою. В інтерв"ю заявляла, що була найсильнішою, а вигнали її несправедливо.

— Мене підтримували всі педагоги "Фабрики зірок", — хвалиться Аріна. — Режисер Роман Віктюк запросив на свій курс до Москви. Та я відповіла, що хочу бути співачкою, а не актрисою.

Її батько Володимир працює у Федерації футболу України. Мати Валентина за фахом інженер-технолог, не працює.

— Гроші в Аріну вкладають її батьки, — пояснює "ГПУ" 39-річний кліпмейкер Максим Паперник. Після "Фабрики" він узяв шефство над дівчиною. — Я Аріні матеріально не допомагаю. Хіба коли закінчуються гроші на телефоні, пересилаю по 100 гривень.

Домскі трохи схожа на співачку Ірину Білик.

— На зйомках новорічного "Вогника" каналу "1+1" я виступала в номері з музикантом Білик Сергієм Доценком. Погладила його по голові. Іра розсердилася й наступного дня звільнила Сергія. Він подзвонив і сказав, що через мене став безробітним, — додає Домскі. — А ще в Інтернеті я читала, нібито маю трьох дітей і чоловіка-олігарха.

Зараз ви читаєте новину «Аріна Домскі застрахувала коси на 30 тисяч євро». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі