середа, 05 березня 2008 15:10

Яну Арлазорову зробили операцію на шлунку

60-річному російському гумористові Яну Арлазорову зробили повторну операцію на шлунку в одній з лікарень князівства Ліхтенштейн у Берліні. Наприкінці листопада 2007-го йому вже видаляли там шлункову пухлину. Лікуватися в Москві Арлазоров відмовився, адже кілька років тому в онкологічному центрі столиці Росії померла його мати. Німецьку клініку "Шаріте" йому порадив друг.

— Медики сказали, що після операції навіть хіміотерапія не потрібна, — розповідає Людмила Корчевська, піар-директорка артиста.

Проте за два місяці стан хворого погіршився. Пародиста мучив біль у животі, піднялася температура. На місці видаленої пухлини з"явилося ще одне новоутворення. Хірург Жан Матіас прооперував росіянина знову. Цього разу йому призначили курс хіміотерапії.

— За операцію заплатили 30 тисяч євро, — розповідає Корчевська. — Я позичила ще 5 тисяч, щоб оплатити хіміотерапію. Вмовляю Яна Майоровича повернутися до Москви і продовжити лікування там, бо так дешевше. Але він відмовляється.

День перебування в клініці Ліхтенштейна обходиться в 1 тис. євро. Арлазорова помістили в одномісній палаті, закріпили за ним особистих медсестру та лікаря. Біля нього постійно чергує Людмила Корчевська.

Зараз ви читаєте новину «Яну Арлазорову зробили операцію на шлунку». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі