вівторок, 15 липня 2008 19:14

Ані Лорак подарували "шевроле"

Автор: фото: Андрій ЄЛОВІКОВ
  Співачка Ані Лорак біля свого нового авто ”Шевроле Авео”, яке отримала за виступ на Міжнародному пісенному конкурсі ”Євробачення-2008”. У жінки є також автомобілі ”крайслер” і ”пежо”
Співачка Ані Лорак біля свого нового авто ”Шевроле Авео”, яке отримала за виступ на Міжнародному пісенному конкурсі ”Євробачення-2008”. У жінки є також автомобілі ”крайслер” і ”пежо”

Нову модель автомобіля "Шевроле Авео" презентувала у вівторок компанія "УкрАвтоЗАЗ-Сервіс". Тестдрайв улаштували в ресторанному комплексі "Любава" на Бориспільській трасі під Києвом. На презентацію запросили співачку Ані Лорак, 29 років. Компанія виступала одним зі спонсорів прямої трансляції в Україні конкурсу "Євробачення", де Кароліна Куєк (справжнє ім"я Ані Лорак.  — "ГПУ") посіла друге місце.

Біля ресторану — із десяток нових різнокольорових "шевроле". Гостей зустрічають моделі в самих вузьких штанцях. Їхні тіла та обличчя розмальовані фарбами. Посеред двору — червоне авто з номерами Get real. Це — подарунок для Ані Лорак. Така машина коштує 77 тис. грн.

Співачка під"їжджає у чорному "крайслері", за кермом водій. Лорак виглядає втомленою, кілька годин тому вона повернулася з концерту у французькому місті Ніцца. Одягнута в червону сукню, що тісно облягає її фігуру, із широким синім паском.

Гендиректор "УкрАвтоЗАЗ-Сервісу" Вахтанг Васадзе, 27 років, вручає співачці букет квітів і ключі від авто.

— Це вам, аби нікуди не спізнюватись, — усміхається чоловік. — Завантажите продюсера в багажник — і можна їхати.

— Мурата в багажник, а не продюсера, — чутно серед гостей. Наречений співачки Мурат Налчаджиоглу, 30 років, стоїть неподалік, склавши руки на грудях.

Ані Лорак вмощується за кермом "шевроле".

— Таке гарненьке, червоненьке, як косметичка, — тішиться. Розглядає себе в люстерко авто, поправляє розпущене волосся. — Сподіваюся, що поїду звідси вже в цій машині. Водійський стаж у мене невеликий — років три. Але сама майже ніколи не їздила, завжди з водієм.

Завантажите продюсера в багажник — і можна їхати

Окрім "крайслера", співачка має автомобіль "пежо". Машину подарував колишній продюсер Юрій Фальоса. Кажуть, вони десять років жили разом.

Запитую, як переносить київську спеку.

— Хай краще буде спека, ніж холод, — витирає краплинки поту над губою. — Перед "Євробаченням" у Сербії пересиділа під кондиціонерами — й одразу прихворіла. Треба берегти голос.

Хвалиться, що після пісенного конкурсу має багато концертів у Європі.

— Вітчизняні прихильники скаржаться, що на них у мене бракує часу, — відкидає із плечей волосся. — Тому восени, мабуть, поїду в тур Україною, якщо відмовлюся від участі в російському телешоу "Танці з зірками на льоду". Я на ковзанах ніколи не стояла, тому вагаюся. Боюся відразу "вилетіти" з конкурсу.

Зараз ви читаєте новину «Ані Лорак подарували "шевроле"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі