четвер, 27 березня 2008 17:01

Ані Лорак на Євробаченні виступить у сукні від Роберто Каваллі

  Ані Лорак і Філіп Кіркоров у Флоренції в майстерні італійського дизайнера Роберто Каваллі
Ані Лорак і Філіп Кіркоров у Флоренції в майстерні італійського дизайнера Роберто Каваллі

Співачці 29-річній Ані Лорак сценічне вбрання для пісенного конкурсу Євробачення підготує італійський дизайнер Роберто Каваллі. Під час промо-туру Прибалтикою Лорак перелетіла через Мілан і побувала в кутюр"є у Флоренції.

Із Каваллі її познайомив співак Філіп Кіркоров. Саме він кілька років був обличчям торгової марки Каваллі в Росії.

— Кіркоров подзвонив йому й домовився про зустріч, — каже "ГПУ" прес-секретарка співачки Юлія. — Але Каваллі — дуже зайнята людина, з ним Ані Лорак спілкувалася лише кілька хвилин. Решту роботи виконували асистенти дизайнера.

У майстерні Каваллі дизайнерська команда запропонувала співачці п"ять варіантів сукні. Лорак показали ескізи платтів, які колись модельєр розробляв для гурту "Спайс гьорлз". Українці сподобалося вбрання у світлих тонах із корсетом. Свого часу такий використали для сукні Вікторії Бекхем.

— Примірки Лорак робитиме під час європейського туру. Асистенти приїжджатимуть в ту країну, де виступатиме Лорак. Вона поїде у Грецію, Болгарію, Туреччину, на Кіпр.

Поки що співачка виступає в сукнях від дизайнера Анжели Лисиці. Дві сукні — рожеву з коштовним камінням і сріблясту з тоненьких ланцюжків — та пошила для Євробачення.

Фінал Євробачення-2008 відбудеться 24 травня. За результатами жеребкування, український учасник виступить 22 травня у другому півфіналі під номером 4.

Із Флоренції Ані Лорак привезла подарунки.

— У Даугавпілсі Філіп має друзів. У них є бутіки з одягом, — каже співачка. — Там я купила собі два пояси. Один — із перлів, другий — лаковий чорний. А шикарний капелюх із малюнком корони мені подарували.

Зараз ви читаєте новину «Ані Лорак на Євробаченні виступить у сукні від Роберто Каваллі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі