понеділок, 31 березня 2008 15:04

Анджеліна Джолі не спілкується з батьком

  Актор Джон Войт приїха до Москви на запрошення сигарного клубу
Актор Джон Войт приїха до Москви на запрошення сигарного клубу

У ВИХІДНІ батько голлівудської акторки 32-річної Анджеліни Джолі — актор Джон Войт, 69 років, приїхав до Москви на запрошення сигарного клубу. Войт поціновувач сигар. До столиці Росії з Лос-Анджелеса він прибув із помічником, без охоронців і менеджерів. За півгодини прилетів ще один американський актор — Дольф Лундгрен.

Анджеліна Джолі уникає зустрічей зі своїм батьком. Вона  звинувачує його в зраді її матері — Маршелін Бертран. Із нею Войт прожив у шлюбі п"ять років. Коли Анджеліна була немовлям, він покинув сім"ю. Сім років Бертран хворіла на рак яєчників. Торік у віці 56 років вона померла.

2001-го Анджеліна запросила батька на зйомки фільму "Лара Крофт — розкрадачка гробниць". Проте під час спільної роботи вони знову посварилися. Відтоді Джолі не називає Войта батьком. Вона подала заяву до офіційних органів із проханням прибрати з її імені прізвище Войт. Після цього Джон заявив, що в його доньки проблеми з психікою. Вона не показує дідусеві його онучку Шило. І відмовляється приходити на голлівудські вечірки, коли там є Джон.

— Вона приїхала з Бредом Піттом і не виходила з джипа, доки не переконалася, що Джона немає, — кажуть очевидці однієї з вечірок.

Войт запевняє, що донька даремно його звинувачує.

— Джолі сердиться через матір і хоче зробити з мене злочинця. Я любив її і Маршелін, давав їм гроші, — каже він.

Зараз ви читаєте новину «Анджеліна Джолі не спілкується з батьком». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі