вівторок, 19 вересня 2017 05:26

Андрій Любка одружився в Угорщині

Автор: www.facebook.com
  Письменник Андрій Любка і філолог Юлія Пелепчук медовий місяць провели в Угорщині. Після одруження Юлія взяла прізвище чоловіка
Письменник Андрій Любка і філолог Юлія Пелепчук медовий місяць провели в Угорщині. Після одруження Юлія взяла прізвище чоловіка

31 серпня письменник 29-річний Андрій Любка одружився з філологом Юлією ­Пелепчук, 23 роки. Весілля святкували в угорському місті Токай. Поїхали туди вдвох.

— Моє життя розхристане. Завжди мріяв про жінку, яка б упорядковувала хаос, — каже Андрій Любка. — Але раніше закохувався в інших. Здавалося, що це така кара Божа — закохуватися у найгірші характери ­жінок.

Андрій Любка народився у Латвії. Дитинство провів у місті Виноградів на Закарпатті. Закінчив Ужгородський і Варшавський університети. Пише вірші та прозу. Його книжки перекладені на 12 мов світу. Юлія Пелепчук вчилася на філологічному факультеті Чернівецького університету імені Юрія Федьковича. Має ступінь магістра. Останнім часом часто супроводжувала Любку під час презентацій книжок у різних містах України.

Для обох цей шлюб перший. Раніше Андрій Любка мав стосунки з киянкою Наталею. Була старша на шість років, мала дитину від першого шлюбу.

— Казала, щоб не бігав біля неї, а знайшов собі студентку, — говорив тоді письменник. — Але це була саме та жінка, від якої хотів би мати дитину.

Зараз ви читаєте новину «Андрій Любка одружився в Угорщині». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі