четвер, 03 липня 2008 19:34

Андрій Куропата лікує людей їхньою ж енергією

Автор: малюнок: Володимир КАЗАНЕВСЬКИЙ
 

"Мені 52 роки, — пише пані Марія з Тернополя. — Після розлучення із чоловіком уже 26 років самотня. Виховувала сина, вчила його. Чоловіків не шукала, але відчувала до себе симпатію. Багато знайомих, які теж були самотні, повиходили заміж. Я не гірша за них, маю хорошу роботу, роботяща, дбайлива, щира, доброзичлива, але нещаслива".

Президент Української академії цілительства Сергій Бінат, 52 роки, каже, що жінці пороблено на розлучення й самотність.

— Енергія йде з її життя, — пояснює біоенергетик. — Тому жінка не може побудувати сім"ю. Із чоловіком вона розлучилася невипадково — їй було пороблено.

На аркуші паперу Сергій Бінат пише можливих людей, які могли зробити порчу: свекруха, нинішня дружина чоловіка, подруга. Водить рукою над написаним:

— Якась подруга зацікавилася чоловіком і хотіла його приворожити, тому він пішов із сім"ї. Але в них не склалося, чоловік покинув її. Тепер він щасливий. Раджу пані Марії замовити служби в церкві. Якщо відмолиться, то буде щасливою.


"Наша дитина постійно хворіє, — пише жінка із міста Могилів-Подільський. Свого імена вона не вказала. Із листом надіслала фото. — Усе скидається на дивні отруєння, незрозуміло від якої їжі. Її постійно нудить, уранці запаморочення, болить серце, ноги, шлунок. Був період, коли кожен день боліло щось нове. Зверталася до цілительки, пройшли курс лікування. Тепер у нас заболіли собаки, здох кіт. Інколи і я почуваюся 50-річною".

— Сім"ї позаздрили й поробили приблизно чотири роки тому, — визначає Бінат по фото. — Ці люди живуть благородно. Заздрісник хоче жити так само, але не вміє побудувати своє життя. Донька — це квітка в сім"ї. Якщо в родині неблагополучне поле, то квітка зів"яне. Негативна дія на батьків потрапляє на їхніх дітей. Раджу всій родині замовити службу — сорокоуст за здравіє — одночасно в семи храмах. Знайдіть духовну бабусю, яка виливає на воску. Це забере важку енергію із сім"ї.


"Останнім часом погіршилися стосунки із чоловіком, — пише Гафія Степанівна із Закарпатської області. — У хаті постійні сварки, чоловік став агресивним, не дає грошей. Старша донька вчиться, у мене постійно борги. У сім"ї троє дітей. Поведінку батька перебирає молодший син. Терпіти вже не маю сил. Може, краще розлучитися?"

Біоенергетик Бінат не радить жінці розлучатися:

— Чоловіка потрібно підтримати й наставити на правильний шлях. Корінням зла в сім"ї є його поведінка. Колись його родичі не хотіли, щоби пані Гафія була поруч із ним, намагалися протидіяти. Ходили до ворожки, але пара не розлучилася. Тепер погана енергія спричинила пияцтво в сім"ї. Таких людей зазвичай кодують. Але код тримається лише на страху людини. Є фахівці, які лікують без кодування психологічними тренінгами. Вони ефективніші за кодування. Сеанси проводять з усіма членами родини. Цілитель визначає причину запою чоловіків, навчає членів сім"ї по-іншому сприймати одне одного. У Миргороді є лікар Андрій Павлович Куропата. До Києва він приїжджає раз на два тижні. В Українській академії цілительства лікує людей їхньою ж енергією.

Зараз ви читаєте новину «Андрій Куропата лікує людей їхньою ж енергією». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі