вівторок, 03 жовтня 2017 05:11

Анатолія Пачевського поховали в день народження

У селі Радівка Калинівського району на Вінниччині справили дев'ятини за директором сільськогосподарського підприємства "Радівське" Анато­лієм Пачевським. Помер напередодні 77-го дня народження. Поховали на іменини.

— Анатолій Мартинович завжди намагався бути в курсі всіх справ у районі, — каже голова Калинівської районної ради Василь Поліщук. — Усі планьорки проводив самостійно. Коли починалися польові роботи, був із працівниками. Не було такого, щоб люди трудилися на полі, а він сидів у кабінеті. Постійно підтримував працівників культури, письменникам допомагав видавати книжки. Хоча був керівником старої формації, але мав нові підходи. Таких зараз мало.

Анатолій Пачевський народився у селі Борсків Тиврівського району на Вінниччині. Закінчив сільськогосподарську академію. Працював інженером-механіком. 1970 року очолив колгосп "Більшовик" у селі Дружне. 1990-го став головою сільськогосподарського підприємства "Радівське". Очолював його 27 років.

В Анатолій Пачевського залишилися двоє дітей. Поховали його біля дружини Любові Михайлівни. Її не стало сім років тому.

Зараз ви читаєте новину «Анатолія Пачевського поховали в день народження». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі