четвер, 10 квітня 2008 17:38

Анатолій Кінах вдруге став дідом

Автор: фото: Андрій ЄЛОВІКОВ
  Анатолій Кінах (ліворуч) на весіллі доньки Зої із бізнесменом Максимом Кузьменком (у центрі). 28 жовтня 2006 року
Анатолій Кінах (ліворуч) на весіллі доньки Зої із бізнесменом Максимом Кузьменком (у центрі). 28 жовтня 2006 року

4 квітня середня донька 53-річного екс-прем"єр-міністра, а тепер нардепа-"регіонала" Анатолія Кінаха Зоя Кінах-Кузьменко, 24 роки, народила дівчинку. Дитина з"явилася на світ у столичній клініці "Ісіда". Пологи там коштують від $3 до $5 тис. Вага новонародженої — 4 кг 250 г, зріст — 55 см.

Дівчинку назвали Марією.

— Ім"я придумала Зоя одразу, як дізналася, що у неї буде дівчинка, — каже 47-річна Марина Володимирівна, дружина Кінаха. — Раніше донька працювала перекладачем з італійської мови. Училася в Перуджі, часто їздила в Італію. Там ніколи не могли вимовити ім"я Зоя. А Марія звучить однаково на усіх мовах.

У середу Зою із Марією виписали додому.

— Зять Максим сам облаштував кімнатку. До народження не хотіли — погана прикмета, — продовжує Марина Кінах.— Ми з Анатолієм Кириловичем подарували колясочку малинового кольору. Її вибрала сама Зоя. Привезли з Італії кілька днів тому. Із дідусем дуже раді, що маємо ще одну внучку. Вона така гарна, схожа на зятя Максима. Такі ж очки, носик і ротик.

Батько дитини — бізнесмен Максим Кузьменко, власник булочної фабрики під Києвом. Із Зоєю Максим познайомився на роботі. Вона допомагала оформляти документи йому та його мамі, яка тримає мережу модних бутиків у Києві. Одружилася пара наприкінці 2006-го. До декрету Зоя працювала перекладачкою в посольстві Італії. Торік відкрила виставку власних фотографій.

Молодий батько спочатку хотів хлопчика.

— Але коли народилася дівчинка, подумав — це ще краще, — розповідає Кузьменко. — Буде батькова доця. Я був присутнім під час пологів. Страшенно хвилювався, а тепер раджу всім чоловікам пройти через це.

4 лютого в Кінаха з"явилася перша онучка Євгенія. Дівчинку народила старша донька політика — Наталя Ковалко, 28 років. Її чоловік Олександр Ковалко, екс-заступник голови правління  "Нафтогазу України". Наталя та Зоя — прийомні діти нардепа. Він удочерив їх, коли одружився зі своєю прес-секретаркою Мариною Чаусовою. У подружжя є спільна донька — 8-річна Софійка. Її назвали на честь матері Анатолія Кириловича.

Зараз ви читаєте новину «Анатолій Кінах вдруге став дідом». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі