четвер, 31 травня 2007 17:35

Анастасія Волочкова одружиться в лазні

 

31-річна російська балерина Анастасія Волочкова виходить заміж за юриста Ігоря Вдовіна, 32 роки. Пара уже кілька років живе у цивільному шлюбі. У Анастасії та Ігоря є спільна донька Аріадна, якій у вересні буде два роки.

Ігор просив руки Анастасії ще три роки тому. Та балерина завагітніла, й весілля довелося відкласти. Наречена казала, що не бажає перешивати весільну сукню. Тоді Настя та Ігор лише заручилися, попросивши дозволу в монастирі. Стати офіційною дружиною Вдовіна Волочкова погодилася на своє 31-річчя. Весілля святкуватимуть три дні: 7, 8 і 9 липня. Спочатку — в Москві, у Тронному залі Катерининського палацу, потім — у Санкт-Петербурзі в Юсупівському палаці. Містом молодята їздитимуть у позолочених каретах. На третій день, за задумом Анастасії, всі гості поїдуть у Сочі, на гірськолижний курорт Червона Поляна. Там вони паритимуться в лазні.

Волочкова ходить у лазню тричі на тиждень, зокрема й на гастролях.

— До цього мене привчив тато, — зізнається балерина. — Він вважав, що без лазні здоров"я не буде. Я збираюся привчити до парилки й свою доньку.

Найбільше клопоту в Анастасії з весільними нарядами. Їх у балерини буде аж п"ять.

— Усі мої плаття будуть усипані кришталем і маленькими перлинами, — ділиться Волочкова.

Дві сукні балерина замовила в подруги, дизайнерки Олени Ленської, за $300 тис. Ще дві — у модельєрки Світлани Ляліної. Наряд для Червоної Поляни, у тонах фісташок, вже готовий. Його пошила московська модельєрка Аліса Толкачова.

Свідком на весіллі буде шкільна подруга Анастасії Євгенія Єникеєва. Хто буде свідком із боку Ігоря, ще не відомо.

Волочкова зізнається, що всі рішення в їхній родині приймає Вдовін.

— Ми іноді сваримося, — уточнює балерина. — У мене складний характер. А от Ігор, навпаки, дуже стриманий.

Зараз балерина на гастролях у Ташкенті. 2 липня вона танцюватиме в Донецьку в балеті "Жизель".

Зараз ви читаєте новину «Анастасія Волочкова одружиться в лазні». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі