понеділок, 02 квітня 2007 16:44

Анастасія Стоцька помирилася з Філіпом Кіркоровим

Автор: фото: Андрій ШМАТОВ
  Анастасія Стоцька на концерті ”Хорошие песни” в столичному палаці ”Україна”
Анастасія Стоцька на концерті ”Хорошие песни” в столичному палаці ”Україна”

39-річний Філіп Кіркоров, кажуть, продовжив контракт із 25-річною співачкою Анастасією Стоцькою. Тепер "зайка" продюсуватиме колишню киянку до 2009 року. Сама Настя про це говорити відмовилася.

— Рано ще, — пояснила вона "ГПУ" на концерті "Хорошие песни" в столичному палаці "Україна". — Але Філіп — найкращий продюсер. Ми з ним завжди були хорошими друзями.

Наприкінці минулого року Стоцька влаштувала вдома вечірку. Знімала її на цифровий фотоапарат. А знімки зберігала в ноутбуці. У співачки його вкрали, а потім у пресі з"явилися фото. На них Стоцька обіймає пластикове відро для сміття, займається сексом зі своїм чоловіком, московським актором Олексієм Секиріним, обнімається з іншими чоловіками. Анастасія тримає в руках пакетик із газети, у якому лежить білий порошок.

Кіркорову, який продюсує співачку, це не сподобалося. Він влаштував скандал. Мовляв, проміняла творчість на паскудні тусовки. На людях "лучезарний" робив вигляд, що не помічає співачку. Забрав у неї навіть водія. Тому Насті довелося самій водити авто.

Останній рік у Стоцької була затяжна депресія. Вона виступала по маловідомих російських клубах і ресторанах. Скаржилася журналістам, що Кіркоров її зрадив.

Розривати 5-річний договір зі Стоцькою Кіркоров не став. Співачка мала відробити гроші, вкладені у неї. Подейкують, нібито Стоцькій довелося кілька разів дзвонити Кіркорову і годинами вибачатися.

Зараз ви читаєте новину «Анастасія Стоцька помирилася з Філіпом Кіркоровим». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі