четвер, 25 лютого 2010 19:48

Анастасія Приходько відмовилася від декретної відпустки

Автор: фото: Ольга КАМЄНЄВА
  Співачка Анастасія Приходько зі співаком Пашею Лі, якого продюсує, у столичному палаці ”Україна”. Вона на сьомому місяці вагітності. Майже щодня виступає в концертах
Співачка Анастасія Приходько зі співаком Пашею Лі, якого продюсує, у столичному палаці ”Україна”. Вона на сьомому місяці вагітності. Майже щодня виступає в концертах

Співачка 22-річна Анастасія Приходько не піде в декрет до пологів. Вона на сьомому місяці вагітності. Майже щодня виступає на концертах і з"являється на тусівках.

— Концерти розписані до 7 березня. Організатори з розумінням ставляться до мого стану. Ставлять мене виступати першою або другою. Після цього їду додому, — каже вона у столичному палаці "Україна". Вперше з"явилася на людях у довгій білій сукні, схожій на весільну.

— Останнім часом почала носити світліші речі. Кожен день, як свято. Самій хочеться чогось світлого. Ходили з Нуріком до лікаря. Нам сказали, що народиться дівчинка. Я дуже цього хотіла. Сама відчувала, що буде дівчинка, бо дуже тягнуло на солодке. Їла багато тістечок, шоколадок і цукерок. Перестала вживати м"ясо. Знаю, під час вагітності воно корисне, але мені його зовсім не хочеться. Не їм макаронів і помідорів. Люблю картоплю та ковбасу. Набрала 15 кілограмів. Можу прокинутися о другій або четвертій ночі й піти на кухню по гарячі бутерброди. Нарешті можна їсти за двох 24 години на добу. Це, напевно, єдиний період у житті жінки, коли вона може за собою не стежити. Заборонені спортзали, масажі, процедури. Якщо жінка не лінива, вона швидко поверне себе у форму. А я не ледача і поверну.

На сцену виходить босоніж, виконує пісню "Все для тебе". За лаштунками взуває білі чоботи. До шостого місяця вагітності носила туфлі на високих підборах.

— Тепер маю тепле і зручне взуття. Так рекомендують лікарі. Хочу, щоб доця була схожа на тата. Він у нас красивий.

Люблю картоплю та ковбасу. Набрала 15 кілограмів

Анастасія коротко підстригла волосся, перестала носити прикраси.

— Родити маю у кінці березня у київському пологовому будинку номер 7. У свого продюсера попросила два тижні на реабілітацію після пологів. Уже 15 квітня планую бути ведучою на "Пісні року". Я не з тих, кому після пологів хочеться все кинути і присвятити себе лише дитині. Три роки я йшла до мети, щоби потім усе кинути? Звичайно, ні.

Анастасія стала відомою після перемоги на російській "Фабриці зірок-7" та участі в конкурсі Євробачення-2009 від Росії.

— Дитину доглядатиме мама. Боюся довіряти доньку няні. Яка б та хороша не була — це стороння людина. Мама звільнилася з роботи, як тільки я завагітніла. Ім"я доньці ще не вибрали.

Живе у будинку з матір"ю Оксаною, нареченим Нуріком, братом Назаром та його дівчиною. Її коханий із грузинського міста Сухумі. На вересень 2010-го пара запланувала весілля.

— Хочу сукню в грузинському стилі. Три столичні дизайнери звернулися до мене з пропозицією її пошити. Поки що згоду не дала жодному.

Минулого місяця Анастасія показала оголений живіт фотографам кількох глянцевих журналів. Запитую, чи позуватиме після пологів із дитиною.

— Фотографію моєї маленької не продам ні за які гроші. Вона така беззахисна. Люди різні попадаються, можуть чогось недоброго побажати.

Рок-музика лякає дитину в животі

Анастасія Приходько виступає майже щодня. Столичний акушер-гінеколог 43-річна Ірина Коваленко каже, немовля може народитися неспокійним.

— Після перших трьох місяців вагітності плід чує усе, що й мама. У цей час я раджу вагітним слухати класичну музику. Тривалий і гучний звук може призвести до виснаження організму. Рок-музика лякає дитину, вона крутиться і штовхається в животі. Може народитися неспокійною, часто плакатиме по ночах. Коли виросте, матиме складний характер. Співачки перенапружують діафрагму, вона тисне на плід. Поп-виконавці іноді вдаються до використання музики з низькими вібраціями, від 125 до 750 герців. Така музика іноді приводить до спазм у мускулатурі.

Зараз ви читаєте новину «Анастасія Приходько відмовилася від декретної відпустки». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі