понеділок, 24 вересня 2007 15:38

Анастасія Мискіна порізала пах

  Тенісистка Анастасія Мискіна отримала травму під час тренувань перед шоу ”Танці на льоду”
Тенісистка Анастасія Мискіна отримала травму під час тренувань перед шоу ”Танці на льоду”

Російська тенісистка 26-річна Анастасія Мискіна отримала травму під час тренувань на льоду. Вона разом із партнером, фігуристом Андрієм Хвальком брала участь у шоу "Танці на льоду".

У павільйоні "Мосфільму" Анастасія упала на коліно, а тоді присіла на лезо ковзана. Гостре лезо порізало дівчині пах. Лід навколо Мискіної став червоним від крові. Їй одразу викликали швидку допомогу.

— У мене був шок. Навіть не зрозуміла, в яку лікарню мене відвезли, — розповідає спортсменка.

Мискіна травмувалася за три дні до запису шоу. Хірург наклав їй цупку пов"язку та заборонив фізичні навантаження. Місце травми — інтимне, тому лікарі вирішили поки що не накладати швів.

Мискиній прописали постільний режим. Але вона втекла на запис програми шоу "Льдовиковий період". Відтанцювала номер, хоча сильно боліло. У суботу одна з пар мала піти з шоу. Анастасія вирішила, що це буде вона з партнером.

Анастасія Мискіна більше не кататиметься на льоду. А от до тенісу повернеться одразу, як тільки одужає. Медики дозволять їй узяти до рук ракетку за два місяці.

Зараз ви читаєте новину «Анастасія Мискіна порізала пах». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі