середа, 12 вересня 2007 15:19

Альона Вінницька купила квартиру в Москві

Автор: фото: Андрій ШМАТОВ
  Альона Вінницька з директором Ігорем Нагорним (в центрі) та адміністратором Олегом Вишиванюком на концерті в київському Палаці спорту. 26 грудня 2006 року
Альона Вінницька з директором Ігорем Нагорним (в центрі) та адміністратором Олегом Вишиванюком на концерті в київському Палаці спорту. 26 грудня 2006 року

Два тижні тому колишня учасниця гурту "Віа Гра" Альона Вінницька, 30 років, придбала 4-кімнатну квартиру в Москві. Помешкання площею 150 кв. м розташоване у хмарочосі "Тріумф-палас", що в Чапаївському провулку, 3. Цей будинок вважають найвищою житловою спорудою Європи. Його висота 264 м.

— Квартира на п"ятому поверсі, бо я боюся висоти, — зізнається "ГПУ" Альона Вінницька. Ціну, за яку купила помешкання, співачка  не розголошує.

— Житло нове, в елітному будинку. Тому коштує дорого, — каже прес-секретарка Вінницької Кіра Шевчук. — Альона не мала часу на пошуки. Вона знайшла хороший варіант за два дні й одразу ж купила квартиру.

Колись Вінницька та її чоловік гітарист Сергій Большой збиралися переїжджати з Києва до Москви.

— Але потім я зрозуміла, що не можу залишити близьких. Мої батьки та брат живуть у Києві, — розповідає співачка. — Я купила квартиру в Москві, бо набридло зупинятися в готелях.

Співачка виступає в столиці Росії щонайменше раз на два тижні. Востаннє вона співала на Пушкінській площі під час святкування Дня Москви. Доки Вінницька буде в Україні, в її московській квартирі ніхто не житиме. Меблів для нового помешкання Альона поки що не придбала.

Зараз ви читаєте новину «Альона Вінницька купила квартиру в Москві». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі