пʼятниця, 03 вересня 2021 11:20

Алла Перкова ніколи не стригла волосся

Автор: фото надала Алла ПЕРКОВА
  Алла Перкова працює телеведучою і моделлю. Має волосся завдовжки 1 метр 66 сантиметрів
Алла Перкова працює телеведучою і моделлю. Має волосся завдовжки 1 метр 66 сантиметрів

— Жодного разу не стригла волосся. Зараз його довжина на 2 сантиметри більша за мій зріст. Не думала, що виросте до землі. Нічого особливого не їла і в шкіру не втирала, — розповідає 37-річна Алла ПЕРКОВА з Одеси. Ніколи не стригла волосся. Воно відросло до 1,66 м.

— Не зациклююся на довжині. Волосся для мене як частина тіла, яку не хочу втрачати. Кінці не стрижу, посічені кінчики самі відпадають, а внизу коси з роками стають густішими. Мені пощастило з генетикою. Мамі 79 років, у неї довге, здорове та густе волосся. Навіть якщо зараз робить каре, то за кілька років — воно знову до пояса. Велику роль грає збалансоване харчування. Я ніколи не сиділа на дієтах, бо вони забирають з організму необхідні вітаміни.

Мию голову раз на два дні. На це йде 10 хвилин і ще 20 — щоб висушити феном. Користуюся звичайним шампунем для нормального типу волосся. Бальзами й маски не люблю. Вільно та легко роблю понад 50 повсякденних зачісок. Це різні варіанти локонів, джгутів, кіс, хвостів, пучків і укладок. Останнім часом заважає, коли сиджу з розпущеним волоссям, а потім різко встаю. Можу наступити на нього. Або чіпляюся за дверні ручки, це неприємно й боляче. Спати волосся не заважає. Заплітаю його в косу чи закидаю на подушку.

Ніколи не фарбувалася. З дитинства була білявка, але з віком колір став темнішим. Залишаються світлими лише деякі пасма. Не всі вірять, що вони не фарбовані. Я лише раз висвітлювала ­пасмо біля обличчя і робила це звичайним перекисом водню.

Алла Перкова — юристка за освітою. Працює телеведучою і моделлю. Заміжня. Дітей не має.

— На першому побаченні чоловік не помітив, що маю волосся такої довжини. Тоді заплела косу і двічі її склала, а локони розпустила до плечей. Він бачив, що закручене, але довжини не знав. На третьому побаченні запитав, чи довге в мене волосся. Як розпустила, він був шокований. Казав, що настільки довгих кіс ще не бачив. Коли ми разом гуляли, всі звертали на мене увагу. Якось були в Китаї. Біля мене зупинилася група туристів, щоб сфотографуватися. Коханий чекав у стороні. Спершу нервував, тепер звик.

Медовий місяць ми провели в Іспанії. Коли були на вершині Монтсеррат, до нас підійшли американці — актор Джаред Летто і скелелаз Кріс Шарма. Джаред попросив дозволу сфотографувати мене на свій телефон. Зняв відео, виставив його в снепчат. Висловив захоплення довжиною волосся. Сказав, що періодично сам відрощує, тому знає, як складно за ним доглядати. Кріс Шарма назвав мене Рапунцель і поставив моє фото на заставку в своєму акаунті в соцмережі.

Часто з розпущеним волоссям не ходжу, бо люди розпитують, як відростила, як давно не стригла. За останні 10 років багато дів­чат пишуть, що надихнула їх відрощувати коси.

Зараз ви читаєте новину «Алла Перкова ніколи не стригла волосся». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі