четвер, 15 січня 2009 17:02

Алла Мазур досі приховує ім"я батька сина

Автор: фото з сайту tabloid.com.ua
  Телеведуча Алла Мазур спілкується з сином Артемом українською та російською мовами
Телеведуча Алла Мазур спілкується з сином Артемом українською та російською мовами

Телеведуча 42-річна Алла Мазур рік тому пішла в декретну відпустку. Нині її синові Артемові вісім місяців. Хлопчик носить прізвище батька, але імені чоловіка Мазур не розкриває. Каже, що чоловік "не політик і не олігарх".

— Задовго до народження Артема у пресі багато чого вигадали. Мене це зачіпало, — пояснює Алла. — Тато забирав нас із полового будинку, приніс величезний букет троянд. Артем народився тоді, коли я вже багато в чому реалізувалася. Напрацювалася, тепер насолоджуюся материнством.

Каже, ім"я дитині вибрали одразу, коли дізналися, що народиться хлопчик.

— Мої мама та бабуся трохи сумнівалися. Ми католики, а серед католицьких святих немає Артемів. Тільки у православних є Артемій. Тому при хрещенні дитині дали ім"я Антоній. Тепер він у нас Артем-Антоній. Ми парафіяни храму Святого Олександра в Києві. Тьому хрестив настоятель отець Олександр, із яким дружимо.

Хрестили Артема телеведуча Мар"яна Воронович та її рідний брат Олександр.

— Досвідченіші матусі мені допомагають, — хвалиться Мазур. — Марічка Падалко та Інна Москвіна (телеведучі. — "ГПУ") передають корисні книжки. Іноді відвідую інтернет-форуми для мам. Цікавлюся найбільше фізичними вправами, корисними для мене й сина. Дізнаюся, де купити хороший дитячий одяг.

У родині з хлопчиком спілкуються двома мовами — українською та російською.

— Головне — аби не суржиком, — міркує жінка. — Тато в нас російськомовний, а дідусь із бабусею розмовляють українською. Коли Тьома підросте, знайдемо йому няню, яка знає кілька іноземних мов — щоб син вивчав їх змалечку.

Зараз ви читаєте новину «Алла Мазур досі приховує ім"я батька сина». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі