четвер, 16 січня 2020 05:25

Аліну Приходько інсульт розбив на ковзанці

Автор: facebook.com
  Аліна Приходько навчалася на третьому курсі Харківського університету внутрішніх справ. Займалася танцями та гімнастикою
Аліна Приходько навчалася на третьому курсі Харківського університету внутрішніх справ. Займалася танцями та гімнастикою

Дев'ять днів в одній із харківських лікарень перебувала у комі 19-річна Аліна ПРИХОДЬКО. Коли каталася на ковзанці, в неї стався інсульт. За дівчиною справили сороковини.

— Напередодні Аліна скаржилася на головний біль. Випила таблетку і все минулося, — розповідає сестра Аріна Приходько. — Наступного дня вона із друзями поїхала на каток. Зробила круг і сказала, що в неї сильно розболілася голова. З подругою пішла в туалет. Коли виходили, Аліна знепритомніла.

"Швидка" відвезла дівчину до лікарні.

— Через юний вік Аліни медики вирішили, що в неї інтоксикація. 12 годин її капали. Потім зробили МРТ і з'ясували, що у неї стався інсульт. Причиною могла стати вроджена пухлина, яку показала томографія.

Після операції дівчина впала в кому.

— Сестра так і не отямилася, — каже Аріна. — Ми з батьками весь час були поруч. Молилися, щоб їй стало краще. Аліна чула нас. Коли я розмовляла, по її щоках текли сльози. Вона хотіла стиснути мою руку, але сил не вистачало.

Аліна Приходько була родом із села Боромля Тростянецького району Сумщини. Навчалася на третьому курсі факультету психології Харківського університету внутрішніх справ. Цього року збиралася вийти заміж.

Зараз ви читаєте новину «Аліну Приходько інсульт розбив на ковзанці». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі