неділя, 20 травня 2007 18:04

Актрисі Наталії Орейро виповнилося 30 років

  На своє 28-річчя Наталія Орейро з’їла 600 цукерок за ніч
На своє 28-річчя Наталія Орейро з’їла 600 цукерок за ніч

Співачці й актрисі Наталії Орейро 19 травня виповнилося 30 років. Повне її ім"я — Наталія Маріса Орейро Іглесіас Погхіо Боурє де Мольо. Народилася красуня в столиці Уругваю Монтевідео, в родині бізнесмена та перукарки. Її сестра Наталі Адріано має крамницю модного одягу.

У дитинстві Наталія 23 рази переїздила разом із родиною. Вона весь час змінювала школи, але навчалася на "відмінно". З восьми років дівчинка грала в театрі. Вона мріяла бути схожою на Мерилін Монро. У 12 років записалася на курси крою і шиття. Одночасно почала зніматися в рекламі. За 4 роки вона знялася у 32 рекламних роликах, зокрема компаній "Кока-Кола", "Джонсонс і Джонсонс".

У 17 років дівчина без копійки в кишені поїхала до Буенос-Айреса. Там взяла участь у пробах акторок для телесеріалів. Не одразу, але отримала роль статистки в мильній опері "Невблаганне серце". Там вона познайомилася з майбутнім чоловіком — актором Пабло Ечаррі. Колись із подругами Наталія вдома дивилася серіал "Тільки для пар". Побачивши красунчика Ечаррі, дівчина вигукнула: "Цей чорнявий буде мій!" — і домоглася Пабло.

Зірковий шлюб тривав шість років. 2000-го Пабло утік від дружини до актриси Ненсі Дупла. Наталія впала в депресію. Але невдовзі познайомилася з аргентинським актором Гастоном Паулсом. Від нього пішла до музиканта Івана Нобле. Той познайомив її з 44-річним рок-гітаристом Рікардо Мольо. 31 грудня 2002-го Наталія і Рікардо таємно побралися в Бразилії. На вечірку запросили лише друзів. Замість обручок молодята поробили собі татуювання на пальцях.

Наталія Орейро й сама почала співати. Музичні здібності вона успадкувала від своєї матері Мабель. Перший альбом артистки "Наталія Орейро" вийшов 1998 року. За місяць у світі розійшлося 140 тис. його копій. Виконавицю пісень почали порівнювати з Мадонною і Глорією Естефан.

Наталія важить 51 кг, віддає перевагу італійській кухні. Багато подорожує, плаває. Вміє грати на ударних інструментах і піаніно. Розмовляє іспанською, добре знає англійську, французьку та італійську мови. Говорить, якби не стала актрисою, могла б бути архітектором.

Своє 28-річчя актриса святкувала в Росії. Наталя жила там два місяці, бо знімалася в серіалі Петра Гладілова "У ритмі танго". У Москві актриса намагалася розмовляти по-російськи. Її жодного разу не бачили в поганому настрої. На день народження Наталії подарували величезну коробку, в якій було 600 цукерок. Орейро до ранку все з"їла.

Зараз ви читаєте новину «Актрисі Наталії Орейро виповнилося 30 років». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі