вівторок, 03 червня 2008 18:47

Як у столичному ресторані собачі будки продавали (ФОТО)
6

Репер Ларсон (бізнесмен Сергій Ларкін) із Анною Філімоновою, головним редактором журналу ”ПапараZZи”. На руках жінка тримає песика Тарасика породи чихуахуа
Фото: фото: Андрій ШМАТОВ
5000 гривень і будку для свого йоркширського тер’єра Оскара репер Ларсон передав у притулок для бездомних собак
Будку для пінчера Гаврюші травесті Монро оцінили у 2 тисячі гривень
Будку для песика породи чихуахуа Тарасика Анни Філімонової на аукціоні продали за 2500 гривень
Будку  для мопса Моні учасниці групи ”Сестри Сирени” Олени купили за півтори тисячі гривень

У четвер у столичному "Плеже кафе" продавали собачі будки. Аукціон влаштували рестораторки Маргарита Січкар та Віола Кім. Виручені 38 тис. грн передадуть на будівництво київського притулку "Сіріус" для бездомних тварин.

Біля входу — кілька жінок із кімнатними собачками. Песик Тарасик породи чихуахуа гавкає на травесті Монро — 30-річного Олександра, що перевдягається жінкою.

— Ой, злобный какой! — жахається Монро. Тримає під рукою іграшкового песика. Каже, свого пінчера Гаврюшу залишила вдома, бо надто лякливий.

— Тут у нього був би нервовий зрив, — додає. — Навіть до ошийника Рюшика привчала два місяці. Пошила йому комбінезон зі стразами. Коли надягла, Рюшик подумав, що він наказаний, почав плакати.

Монро розглядає себе у скляній вітрині, розпушує руками кучеряве волосся.

— Ой, бабы! Я сегодня такая пьяная-помятая, — хитається на високих підборах. Розповідає, що напередодні повернулася додому під ранок, бо була в клубі на концерті Бориса Моїсеєва: — Такой приятный мужчина.

Будку тер"єра Баррі моделі Маші Жулай продають за 1100 грн. Монро виставляє на аукціон сумочку для собачки, яку зробила сама.

— Три тысячи, и я снимаю платье! — заявляє травесті. За сумочку дають на 1000 грн менше.

— Ну как хотите, — знизує плечима Монро і йде з ресторану.

Шоумен Дмитро Оськін виносить схожого на себе французького бульдога Жака. Каже, сусіди називають собаку "зайчиком", бо має великі вуха. Але через смугастий хвіст він більше схожий на міліцейський жезл.

Будку Жака за 5 тис. грн купує огрядний лисуватий чоловік. Оськін прощається, йде із закладу.

— Я залишився б, але Жак умирає від спеки, — киває на товстого пса.

Репер Ларсон (30-річний бізнесмен Сергій Ларкін) сам придбав хатинку свого йоркширського тер"єра Оскара за 5 тис. грн. Одразу передає її до притулку для бездомних собак.

— У мого Оскара і так усе є, — говорить. — А бездомних собак мені шкода.  Люблю собак більше, ніж людей. Людину навіть застрелив би спокійно, а собаку — ніколи.

Каже, мріє відкрити власний притулок для тварин.

— Але спочатку собі будинок добудую, — чухає потилицю. Руки репера вкриті татуюваннями. — Хочу ще одне тату зробити на грудях — філософський напис у формі ланцюга.

Маргарита Січкар виставляє на продаж будку власного тер"єра Дорі.

— Не купите, перестану вітатися, — попереджає гостей. Хатинку купують за 8 тис. грн.

— А в казино програєте по вісім тисяч доларів, — дорікає Січкар.


Зараз ви читаєте новину «Як у столичному ресторані собачі будки продавали (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі