четвер, 19 квітня 2007 17:56

Абрамович поділиться з дружиною двома мільярдами

Автор: фото: REUTERS/Stringer
  Роман Абрамович разом із дружиною Іриною та сином дивляться футбольний матч між збірними Росії та Іспанії. 2004 рік
Роман Абрамович разом із дружиною Іриною та сином дивляться футбольний матч між збірними Росії та Іспанії. 2004 рік

Журнал "Форбс" опублікував список найдорожчих розлучень.

Російський мільярдер Роман Абрамович, 40 років, розлучився з 39-річною Іриною в березні в Росії. Хоч мешкають вони в Англії. Бізнесмен начебто заплатив своїй колишній дружині 2 млрд відступного. Перед цим Абрамович закрутив роман із 23-річною моделлю Дарією Жуковою. За британськими законами, колишня дружина мала право на половину його статків, це — понад $9 млрд. Утім, точної суми відступного не повідомляють.

Американський баскетболіст Майкл Джордан, 44 роки, сплатить колишній дружині половину заробленого за 17 років — $175 млн. Хуаніта подала на розлучення торік.

На $25 млн менше Нейл Даймонд заплатить Марсії Мерфі. Наприкінці 70-х Даймонд отримував чи не найбільші гонорари в світі серед співаків — до $14 млн за рік. Марсія пішла від нього після 25 років подружнього життя.

— Вона варта кожного пенні зі 150 мільйонів, — каже музикант.

Три роки тому актор Гаррісон Форд заплатив дружині Мелісі Медісон $85 млн відступних. Вона отримала також право на відсоток від майбутніх гонорарів Форда. За роль у фільмі він отримує в середньому $20 млн.

Колишня дружина актора Кевіна Костнера, 52 роки, Сінді Сільва  забрала $80 млн.

Вимагала 50 тисяч доларів на манікюр і масаж

Британський музикант Пол МакКартні, 64 роки, та модель Хізер Міллз при розлученні зійшлися на сумі $60 млн.

Кінорежисер Стівен Спілберг, 60 років, за чотири роки спільного життя з Еммою Ірвінґ заплатив $50 млн. Відсудити гроші Емма змогла завдяки серветці, на якій пара жартома підписала шлюбний контракт.

Режисер фільму "Титанік" Джеймс Камерон, 52 роки, півтора року був одружений з 50-річною акторкою Ліндою Гамільтон, яка грала у фільмі "Термінатор". Жінці дісталося від нього $50 млн.

Діандра Дуглас розлучилася з актором Майклом Дугласом, 62 роки, через його подружні зради. За 21 рік спільного життя Діандрі перепало $45 млн, будинки в Беверлі Хілз та на Майорці.

Дружина Міка Джаґґера, 63 роки, Джеррі Холл подала на розлучення, коли дізналася, що в нього є позашлюбна дитина. Статки Джаґґера оцінювали в $325 млн. Але пара одружилася за індуською традицією у Балі. Суд визнав шлюб недійсним. Тому Холл отримала тільки $20 млн.

Діана, дружина співака Лайонела Річі, 57 років, вимагала в нього $15 тис. щомісяця на одяг, іще $50 тис. — на манікюр і масаж. І щороку — $20 тис. на пластичні операції. Зрештою зійшлися на разовій виплаті $20 млн.

Зараз ви читаєте новину «Абрамович поділиться з дружиною двома мільярдами». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі