четвер, 31 липня 2008 17:38

Абрамович купив нареченій ресторан

Абрамович купив нареченій ресторан

Екс-губернатор Чукотки, російський мільярдер 42-річний Роман Абрамович подарував нареченій, дизайнерці Дарії Жуковій, 25 років, ресторан "Джуліан-кафе".

Він розташований у центрі Риму, неподалік Ватикану. Вартість подарунка — майже 3,5 млн євро. Заклад розрахований на 40 клієнтів. У ньому пропонують традиційні страви італійської кухні.

Кажуть, Жукова потрапила до ресторану, коли ходила магазинами Риму. Їй сподобалися італійські страви. Тож мільярдер вирішив потішити кохану.

Нещодавно Абрамович за $500 млн придбав віллу "Ла Леопольда" на французькому острові Рив"єра. Це найдорожчий особняк у світі. На інші подарунки для Дарії він витратив понад $60 млн. Зокрема купив будинок на американському гірськолижному курорті Аспен за $12 млн, бронзову скульптуру "Венеціанка" швейцарця Альберто Джакометті за $14 млн. А на відкриття галереї Жукової запросив до Москви британську співачку Емі Вайнхауз. За виступ заплатив $2 млн.

Абрамович та Жукова зустрічаються із 2006-го. Восени збираються побратися. Кажуть, мільярдер планує відсвяткувати весілля в шести різних містах світу. Дарія начебто мріє про шлюбну церемонію на Мальдівах.

Зараз ви читаєте новину «Абрамович купив нареченій ресторан». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі