четвер, 19 листопада 2009 19:34

"Я впустив у свій організм якусь дику енергію"

"Кілька років тому через книжковий клуб виписав собі книжку Луїзи Хей "Исцели свое тело", — пише 64-річний Леонід Полещук із села Петрушівка на Чернігівщині. — Знайшов у ній закляття "Для увеличения жизненной силы". Прочитав його вголос. Після цього сильно зашуміло у вухах і голові, кинуло в жар. Днів десять пошті не спав. Голову щось вічно тягне вгору. Пропав апетит, з"явилися болі в кишечнику. Пішов провіритися в лікарню. Врачі сказали, що всі органи здорові. Все тіло тремтить, руки болять, ноги крутять. Щось лоскоче і давить на вуха зсередини, навіть зуби стали рости. Пробував я голодувати, але витримав тільки до обіду.

Я зрозумів, що зробив помилку, що читав те, про що не маю ніякого уявлення. Я впустив у свій організм якусь дику енергію, яка мене постійно гонить. Я у відчаї. Люди бояться смерті, а я боюся, що ніколи не помру. Щодня прошу Бога, щоб не лишив мене смерті. Мені сняться дивні сни. Одного разу почув голос покійної матері: "Льонька, краще б я тебе маленьким убила".

Зараз ви читаєте новину «"Я впустив у свій організм якусь дику енергію"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі