четвер, 12 лютого 2009 19:13

"Я дуже полюбив розведену жінку"

Автор: малюнок: Володимир КАЗАНЕВСЬКИЙ
 

"Прошу визначити мою судьбу, — пише Іван зі Львівщини. — Я познайомився з розведеною жінкою, яку дуже полюбив. Одначе вона довго відкладає наше єднання. У мене виникає підозра, що вона має коханця".

Біоенергетик Української академії цілительства Людмила Захарченко, 52 роки, розглядає фото жінки, яке Іван надіслав з листом.

— Немає в неї ні коханця, ні бажання бути з кимсь, — каже цілителька. — У жінки проблеми зі здоров"ям, і через це вона не відчуває іншу людину. Раджу їй підлікувати кишечник, статеві органи, печінку. Нехай зробить розвантажувальні дні, поставить клізму. Із життя треба забрати увесь негатив і дратівливість. Покаятися, піти в церкву, щиро помолитися. Бо тепер ця жінка просто не в змозі відповісти будь-кому взаємністю. Іванові пораджу: якщо не виходить із цією, завжди є інші. Любіть і поважайте тих, хто відповідає вам усмішкою.


"Увесь час почуваюся замкненою, — пише 32-річна Галина з Черкаської області. — При зустрічі з людьми ніяковію, не можу мислити, а коли починаю думати — болить голова. Маю чоловіка і двох дітей, але і з ними не можу вільно спілкуватися. Діти мене не розуміють. На душі сумно, ні в чому не бачу радості. Із чоловіком обоє працьовиті, але все залишається недоробленим, так ніби ми не старалися".

Людмила Леонідівна радить жінці повірити у свої сили і стати самодостатньою.

— У пані Галини йде блокування хребта і задньої частини важкою енергією. Людина просто не реалізує себе. А хребет — це сила волі. Нехай вона стане на рівень самодостатності. Плюньте на всіх і скажіть собі, що ви гарна, розумна і сильна жінка. Це зробити дуже легко, якщо справді цього хочете.


"Моєму племіннику Саші 6 років, — пише Іван з Вінницької області. — Він розумна дитина, але дуже погано розмовляє. А коли нервується, не може і слова сказати. Скільки не їздили з ним по бабках, усе марно. Дитина з кожним днем усе хуже розмовляє".

— Дитина страждає за гріхи батьків, — каже Людмила Захарченко. — У роду по лінії матері, швидше за все, було багато абортів. Через це в хлопчика клубок негативної енергії в щитовидній залозі. Бабки, до яких ви зверталися, можуть сказати, що дитина не розмовляє від переляку, тому вилікувати не могли. Я раджу матері Олександра покаятися за увесь свій рід і щиро полюбити свою дитину. Треба стати над хлопчиком, руки підняти в небо і попросити допомоги в Бога, щоб Він визволив дитину від гріхів. Я можу вилікувати вашого сина за кілька сеансів, але не по фотокартці.

У мене є 34-річна пацієнтка. Нещодавно вона народила дитину, жінка просто вимолила його, щоби зняти гріхи. Після пологів жінку паралізувало. Коли я вперше прийшла, вона помирала. Її мама дуже набожна людина, молитви вдома звучали годинами. Але я побачила, що читають молитву для "галочки". Навчила я цю жінку молитися і правильно подавати енергію. За три сеанси зробила так, що пацієнтка почала рухати руками і відчувати ноги.

Зараз ви читаєте новину «"Я дуже полюбив розведену жінку"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі