понеділок, 31 березня 2008 19:07

9-річна Ніна Якимова стала "Міні-міс б"юті стар Україна"

Дитячий конкурс краси "Б"юті стар Україна-2008" провели в неділю в столичному Центрі культури СБУ. Змагалися 20 дівчат і троє хлопців віком від чотирьох до 13 років. До фіналу їх тиждень готували у київському санаторії "Конча-Заспа".

— Тільки не забути б слова, — хвилюється 13-річна Яна Митрофанова. — Мама підказала б, але їй місце аж на балконі дали. Мама хоче, щоб я стала моделлю. А мені більше подобається художня гімнастика, я  кандидат у майстри спорту.

Співак 23-річний Віталій Козловський спізнився через затори на дорогах. За сценою він роздає автографи учасникам.

— Які ви всі гарнюні, — гладить по голові молодших. — Коли був малим, то сам організовував собі концерти, сам виступав і сам із того тішився. Вилазив на стільчик і виспівував. Любив співати пісню групи "Кармен" "Я игра-а-аю на балалайке".

Усі учасники конкурсу отримують іграшки та прикраси. "Міс б"юті стар" визнають 8-річну Заріну Оганесян, "Літл стар" — 5-річну Юнону Карчаву. "Містером стар" став 9-річний Олег Кулик, "Міні-містером" — 6-річний Данило Афанасенков. 9-річну Ніну Якимову з Херсона назвали "Міні-міс б"юті стар Україна".

— Моя ты умничка! — пригортає Ніну її мама Каріна. — Ты хоть не волновалась?

— Нет, конечно, это же не первый конкурс, — відповідає дівчина. Хвалиться, що має титули "Міні-міс фотомодель-2005" та "Міні-міс Скіфія-2007".

— Навіть погуляти Києвом не встигли, — бідкається мати. — З ранку до вечора репетиції. Але Ніна звикла до нагрузок, танцями змалку займається. Три місяці тому віддала її на заняття вокалом. Вона хоче бути і співачкою, і моделлю.

— Мені мама нічого не забороняє, — додає дівчинка. — Тільки каже, що не можна матюкатися.

Брат Ніни 17-річний Сергій готується стати моряком. Їхній батько Володимир — екс-моряк, працює в загоні підводно-гідротехнічних робіт.

Після нагородження до організаторки конкурсу Олени Лупу підбігає викладачка вокалу Інна Шевчук. Вона готувала до конкурсу 7-річну Машу Богданову.

— Та що у вас за конкурс, — лютує. — Тут же вокалу ні в кого не було! Дівчата просто в ніс співали. В моєї дєвочки все було — і голос, і подтанцьовка, а їй жодного призу не дали!

— У нас же не пісенний конкурс, — виправдовується Лупу.

Зараз ви читаєте новину «9-річна Ніна Якимова стала "Міні-міс б"юті стар Україна"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі